Veikkaa Sotshin Leijonat ja voita matka Olympialaisiin (#leijonatsotshi)

#leijonatsotshiNyt lähtee kovaa kilpailua käyntiin. Tammikuun seitsemäs päivä Loppiaisen jälkeen julkaistaan Sotshin olympialaisiin lähtevä Leijonaryhmä ja nyt sinulla on mahdollisuus varmistaa paikkasi ensimmäisten joukossa katsomaan Leijonia pelaamassa paikan päällä. Kilpailuun osallistuminen on helppoa ja luonnollisesti täysin ilmaista, sinun täytyy vain veikata valitsemistamme pelaajapareista Westerlundin lopulliseen kisajoukkueen kelpuuttamia pelaajia.

Tykättäis kovasti, jos kävisitte myös seuraamassa meitä Twitterissä ja Facebookissa

Palkinto (arvo 3130 euroa)

Matkapaketti:

Meno: 15.2. Helsinki – Sotshi
Paluu: 20.2. Sotshi – Helsinki

Tapahtumat:

Jääkiekko, kaksi ottelua: 16.2. Suomi – Kanada sekä 19.2. Suomen neljännesfinaali

Lisäksi seuraavat tapahtumat: hiihto 4x10km (miehet), snowboard cross (miehet), ampumahiihto 12,5km (naiset), alppihiihto suurpujottelu (naiset) ja alppihiihto suurpujottelu (miehet).

Majoitus: Hotel Atlant, viisi yötä (linkki)

Kilpailu, veikkaa 1X2

Veikkaa kymmentä pelaajaparia.

  1. Backstöm vs. Lehtonen
  2. Niemi vs. Rask
  3. Rinne vs. Rämö
  4. Kukkonen vs. Väänänen
  5. Karalahti vs. Nummelin
  6. Lepistö vs. Lydman
  7. Hagman vs. Pihlström
  8. Joensuu vs. Immonen
  9. Jokinen O. vs. Barkov
  10. Ruutu J. vs. Kontiola

Esimerkiksi, jos olet sitä mieltä, että Olli Jokinen valitaan kisajoukkueeseen mutta Aleksander Barkov ei pääse kisoihin, merkitse kupongin kohteeseen 9. yksi (1). Jos taas uskot Barkovin pääsevän joukkueeseen ja Jokisen jäävän sen ulkopuolelle, merkitse kaksi (2). Siinä tapauksessa, että veikkaat molempien tulevan valituksi joukkueeseen tai molempien jäävän sen ulkopuolelle, merkitse risti (X).

Jätä rivisi 6. tammikuuta mennessä muodossa: 1X21X21X21 Faneille.comin blogiin, Facebook-seinälle tai twitteriin replynä @faneille -tilille.

SÄÄNNÖT

Palkitsemme Sotshin matkapalkinnolla parhaan tuloksen veikkausten jättämisjärjestyksessä. Jos kilpailussa ei löydy 10-oikein tulosta, palkitsemme ensimmäisenä jätetyn 9-oikein tuloksen. Jos 9-oikein tulosta ei löydy, arvomme palkinnon tämän kilpailun Facebookissa (Share) tai Twitterissä (Retweet) alkuperäisen viestin jakaneiden kesken. Matkapalkinnon vastaanottajan on oltava 18-vuotta täyttänyt.

Tykättäis kovasti, jos kävisitte myös seuraamassa meitä Twitterissä ja Facebookissa