Olli-Pekka ”Lelu” Ojansivu ratkaisi lentopallon Suomen Cupin 34 pisteen pelillä (video)

Olli-Pekka Ojansivu ei jättänyt mitään epäselväksi ottelussa. (Lehtikuva)

Eilen saatiin lentopallon Suomen Cupin finaalit pelattua ja tarjoamme iloksenne niistä koosteet videomuodossa. Miesten ottelusta oli pakko tehdä kooste käytännössä yhden miehen suorituksesta, kun maajoukkueen hakkuri Lelu Ojansivu nakutti uskomattomat 34 pistettä ja otti plus-miinus-tilastossa 25 plussaa. Kokkolan Tiikerit voittivat kaikkien aikojen ensimmäisen cup-voittonsa Vammalan Lentopalloa vastaan luvuin 3-1 (23-25, 28-26, 25-17, 25-22). Ottelu alkoi tasaisesti, mutta Kokkolalaiset jyräsivät vahvalla pelillään varmasti mestariksi.

Luonnollisesti myös naisten finaalia LP Kangasalan ja LP Viestin välillä, jossa Kangasala vei Suomen Cupin takaisin kotiin selvästi suorana kolmessa erässä. Viesti jaksoi ensimmäisen erän, mutta vauhti hiipui sen jälkeen. Ylläolevasta videosta voi katsoa fiilikset ja parhaat pallorallit.

Faneille.comissa tulee jatkossa olemaan kattavammin myös lentopalloa – myös MM-kisojen ulkopuolelta, joten pysykää kuulolla myös lentiksen ystävät!