Eilen 2/2 osumaa, tänään Suomen cupia ja Mestarien liigaa

Tätä ei tulla tänään näkemään (Getty Images)

Tätä ei tulla tänään näkemään (Getty Images)

Eilinen futistupla toi mukanaan fantsun 100-prosenttisen osumasadon. Kaikille kaikkea. Kun mukaan isketään myöhemmin lisäämäni pienemmän panostuksen SM-liigaveivaukset, muodostui päivän lopulliseksi saldoksi 3/4. Tikku on tikkua, liukarit ovat liukareita. Tässä osumat:

CSKA Moskow -1
FC Vaslui-FC Brasov, alle 2,5 maalia
Blues-Lukko, alle 4,5 maalia

Tiistaina kiinnitetään huomio muun muassa Suomen cupiin sekä Mestarien liigaan. Ykkösessä skulaileva JJK on ollut harjoitusotteluissaan sekä Suomen Cupissa suhteellisen oivassa pelillisessä vireessä, enkä näe sarjaporrasta alempana kikkailevan JäPS:in hahmottavan illan ottelusta itselleen minkäänlaista yllätystä. Järvenpään ylpeys koki muutama hetki sitten pienehkön takaiskun menettäessään maalivahtinsa Altti Mäkisen sekä runko-Juhaninsa Tuure Nummen sairastuvalle. Muutamat muut pikkukolhut saattavat vaikuttaa illan kokoonpanoon, mutta kaiken kaikkiaan lähtökohtana vetoon toimii joukkueiden parin napsun suuruinen tasoero. JJK:n normaali voitto sekä vähintään kahden maalin voitto ovat hyviä lähtökohtia otteluun.

Arsenal 1-3, Juventus 0-2, Barcelona 0-3, Dortmund 1-2, Man City 1-3, Plzen 0-1, CSKA 1-3, Arsenal 0-2… siinä Bayern Münchenin Mestarien liigataipaleen kahdeksan viimeisintä vierasottelua – huikeaa, eikö? Joukkue on Matti ja Teppoa jäljittelevässä ’ota tai jätä’ -iskussa, eikä ainakaan Euroopasta näytä löytyvän tällä hetkellä saksalaisrykmentin pysäyttäjää. Bayernin kokoonpanotilanne näyttää hyvältä, joten saatamme tänään nähdä varsin maistukaisen vierasesityksen. Entäpä ManU? Joukkueen ailahtelevaisuus on nähty ja todettu jo monesti – itse asiassa kotiryhmä on juuri viime aikoina pelannut parasta futistaan, mutta se ei välttämättä riitä nahkahousufakiirien edessä. Evra on pelikiellossa, Mata on pelikelvoton, Van Persie on nokkahuiluosastolla ja mahdollisesti kentällä nähtävät Evans, Smalling sekä Valencia kärsivät pikkukolhuista. Nyt näyttää Moyesin kannalta siltä, ettei hyvältä näytä.

Päivän vedot

Bayern München
Bayern München -1
JJK
JJK -1
Englannin Ykkösliiga: Coventry-Bradford, yli 2,5 maalia
Wigan-Leicester, molemmat joukkueet tekevät maalin