Vetomiesten paluu: CHL:ssä isketään KalPaa

”Mitä äijä ny”, kysäisi Vetomiesten kommuunin jäsen A yli neljän kuukauden hiljaiselon jälkeen.  Twitterissä huutelu on jatkunut läpi kesän säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta nyt on aika aktivoitua myös yli 140 kirjainmerkin verran!

Champions Hockey League (CHL), tuo kasvukipujen kanssa kamppaileva sarja aloittaa tänä iltana pudotuspeliurakkansa, mikä huipentuu 7.2.2017 pelattavaan finaaliin. Mukana 32 joukkuetta (mikä on muuten sama kuin ensi kauden alkulohkovaiheen joukkuemäärä), joista peräti kahdeksan on suomalaista. Ruotsalaiset ovat ansaitusti kerrointen valossa mestarisuosikkeja, mutta ainakin No Smoking Hokitiimiä kiinnostelee turnaus ihan menestyksenkin kannalta, eikä sovi unohtaa Tepsukkaa tai Helsingfors Idrottsföreningen Kamraternaakaan.

Ilmaisveto jokaiselle viikolle NordicBetiltä

NordicBet, joka muuten sponsoroi CHL:ää jo kolmatta vuotta, tarjoaa kivasti pelattavaa CHL:ssä ja 10€ ilmaisvedot jokaiselle peliviikolle, kun lyöt vetoa mistä tahansa CHL-kohteesta vähintään kympillä. Löydät tarjouksen NordicBetin etusivulta, halutessasi pääset suoraan tarjoukseen myös tästä.

Nihkeää peliä Niiralassa

Pudotuspeleistä yleisesti odotamme varsin vähämaalisia. Avausotteluissa EI pelata jatkoaikaa tai rankkareita, vaan tämä on edessä vasta otteluparin jälkimmäisessä koitoksessa MIKÄLI yhteismaalit ovat siinä vaiheessa tasan.

Koska vierasmaalisääntöä ei tunneta ja vain yhteismaalit ratkaisevat, odotamme yleisesti avausotteluista vähämaalista nyhjäystä. Kuopiossa Savon ylpeys KalPa kohtaa SHL:n heittopussin ja CHL-peleihin jopa alle 800 katsojaa vetäneen Djurgårdenin. Me pidämme isäntiä selkeänä suosikkina, Kuopiossa on aistittavissa jopa orastavaa kiinnostusta CHL:ää kohtaan.

Djurgårdenilla on ”ihan ok” ykkönen, mutta muuten tulitukea ei oikein ole saatavilla. Keltamustien maalilla aloittaa erinomaisen alkukauden pelannut Eero Kilpeläinen, joka pitänee huolen omiensa voittomahdollisuuksista.

Pelivalinnat (NordicBet):

KalPa @ 2.15, 1u
KalPa-Djurgården u4.5 maalia @ 1.98, 2u.

screenshot-2016-10-04-16-51-05

CHL-kohteisiin pääset suoraan käsiksi tästä (mobiililla njet harasoo, valitettavasti).