Fanivideo ja Perjantaibetsit viikko 23

perjantaibetsit-logoPerjantaibetsit on viikottainen artikkelisarjamme, missä kaivamme omista pelikupongeistamme muutaman mielenkiintoisen matsin. Laitamme itse muutaman ropposen aina tekemään matseista hieman mielenkiintoisempia. Nyt pääset samassa postauksessa myös tsiigaamaan uusimman Fanivideon.

Viime viikon betsit hipoivat täydellisyyttä. Ainoastaa ConIFAn avauskierroksen ottelu Kurdistan-Aramea jätti aihetta hiuksien halkomiseen. Kaikki muut kolme kohdetta löysivät komeasti kotiin. Tällä viikolla sukellamme kotimaisen futiksen, Superpesiksen ja viimeisten MM-kisoihin valmistavien jalkapallomaaotteluiden kimppuun. Nyt tyrmätään kohteet ja napataan 100% tulos! Muista että on kannustamme jakamaan myös omia vinkkejä ja hajuja sivuillamme. Tämänkin postauksen alle tulee vielä lisävinkkejä varsinkin pesiksestä, kun kertoimet varmistuvat.

Lauantai klo 21.30 Unkari-Kazaksthan 1.60 – 3.75 – 5.40

Unkari oli oikeastaan yllättävän hyvä Huuhkajia vastaan. Joukkueesta ei löydy selkeitä supertähtiä, mutta taso on tasaisen laadukas. Kazakit taas eivät voita ketään. Noh tilastoista löytyy yllätysvoitot Färsaarista sekä Georgiasta viimeisen vuoden ajalta. Jos joukkue voittaa Färsaaret 2-1 ja pelaa toisen ottelun 1-1 tasan, niin tarviiko enempää sanoa. Unkari on vahvempi, se on ottelun isäntä ja kerroin tukee ennakkoasetelmia. Kupongille erittäin varmalta tuoksuva Unkari kertoimella 1.60.

Tästä Betssonin tarjoamaan kohteeseen.

Sunnuntaina klo 17.00 Kankaanpää-Koskenkorva

Tasoerot ovat niin isot ja Koskenkorva on pelannut ajoittain yllättävän hyvin. Kossu iskee lukee jo logossakin ja se on myös lähtökohta tähän otteluun. Lyöjäjokerit Dahlstöm ja Mahlamäki ovat hirveässä iskussa, joten KaMan ulkokentälle luvassa hikinen iltapuhde. Kertoimet vahvistuvat vasta myöhemmin, eli kannattaa olla kohteen kanssa hereillä.

Sunnuntai klo 18.30 FF Jaro-HJK 4.20 – 3.45 – 1.85

Klubi on vireessä. joukkuetta kannattaa tällä kaudella pelata aina kun kerroin lähentelee kahta. Joukkue ei tule montaa ottelua Veikkausliigassa tällä vireellä häviämään. Jaro ei putoa koskaan. Se oli sanomamme kauden alla ja joukkue onkin aloittanut todella mallikkaasti. Eremenko Senior pitää huolta että joukkue toimii siltä vaaditulla tasolla. Pelaajamateriaalikin on tasokas keihäänkärkenään Helmke, Svanbäck ja Emet. HJK:n laajempi materiaali, Banan tuoma vapautuneisuus sekä uskomaton vire vievät kuitenkin voiton Pietarsaarelaisista. Jäppiksessä ei ole sunnuntaina paljon aihetta iloon; Forssell pääsi maalin makuun ja Kandjin lanteet ovat irtonaiset. HJK lapulle maistuvalla 1.85 kertoimella ja viikon pommia hakevat voivat iskeä HJK:n lapulle tasoituksella (HJK 1.-0) kertoimella 3.35.

Tästä Betssonin tarjoamaan kohteeseen.

Sunnuntai klo 18.30 FC Jazz-KTP 4.00 – 3.65 – 1.75

Jussi Aalto on ollut kotkalaisten kärjessä murhaavassa iskussa. Faneille.com haastatteli miestä viikolla ja miehen itsevarmuus sekä kunto paistaa silmissä. Haastatteluun pääset tästä. KTP on Ykkösen kärjessä viidellä voitolla ja kahdella tasapelillä. Tappioton matka jatkuu myös viikonloppuna. FC Jazzin alkukausi ei ole päätä huimannut. Joukkue on pelannut paljon tiukkoja ja vähämaalisia otteluita, mutta tulos on useasti jäänyt vajaaksi. Joukkue on voittanut viidestä viimeisestä ottelusta vain yhden. Kotitaikaa ei Porista vielä löydy. Joukkue on pelannut kotona kaksi tasapeliä ja se hävisi PK-35:lle sekä AC Oululle. KTP on selkeästi ennakkoasetelmissa vahvempi ja me uskomme vahvasti että Jussi Aallon maalivire jatkuu. KTP kupongille kertoimella 1.75.

Tästä Betssonin tarjoamaan kohteeseen.

Fanivideo jakso #12

Jan Tilles oli selviytynyt takaisin Berliinistä. Kamppailukulmassa asiaa Helsinki Fight Nightista sekä Berliinin UFC iltamasta. Paljon asiaa myös MM-kisoista, kilpailuista ja kaikesta muusta aivan normaaliin galaxeja räjäyttävään tyyliin.