Minne jäitte, Vetomiehet?

On tammikuu ja Vetomiesten kommuuni on viettänyt hiljaiseloa satunnaista Twitter-möläyttelyä lukuunottamatta. Vuosi 2016 alkoi kovalla huutelulla siitä, miten nyt jo taakse jääneen vuoden aikana vihjattaisiin säännöllisen epäsäännöllisesti ja vieläpä voitollisesti. Miten kävi?

Ei siihen vielä. Muutama asia ensin mielen päältä.

8 11 2016

Kahdeksan. Yksitoista. Kaksituhattakuusitoista. Miten se liittyy mihinkään? US Election day, bro. Miten se taas nyt liittyy mihinkään? Jäsen F kertoo.

Vuorokausi oli vaihtunut Suomessa jo 9. päivän puolelle, mutta kommuuni oli kaikkea muuta kuin hiljainen. Demokraattimyönteisten poliittisten satiirien innoittamana jäsef F oli saanut suostuteltuta kommuunin hereille, betsaamaan ja juomaan.

”Lyökää Hillarya, se on varma nakki. Käytännön 99 %. All-in. Vähän niiku vetäis lounastauolla perseet ja pelais Vermossa ennakkosuosikkeja troikkaan. Ilmasta rahaa!

Niin, niinhän sen piti olla. Clintonia panostettiin hyvissä ajoin syksyllä ja pelimerkkien lapioiminen jatkui pitkin lokakuuta, aina vaalipäivään asti. Ja jatkui yötä myöten. Floridan piti olla Clintonin heiniä. Ei ollut. Florida meni Trumpille ja tässä vaiheessa Clintonin kertoimet livessä nousivat ~1.9 tietämille. Mitä tekee Vetomiehet? Lapioivat lisää kauraa uuniin. Todettakoon, että noin 15 min aiemmin Trumpin kerroin kävi jo lähellä kymmentä.

Yö eteni, Trump vei useamman varmaksi laskemamme osavaltion. Kommuuniin laskeutui hiljaisuus. Eijjjjumalauta. Donald Trump on juuri voittanut valitsijamiehet taakseen. Donald perfectly-normal-sized-hand-mand Trump on Yhdysvaltain seuraava pressa.

Virkaan mies astuu tammikuun 20. Tähän on aikaa perjantaina tasan viikko. Paljonko hävittiin? Paljon. Mutta onneksi ei jaeltu siitä vetovinkkejä.

Nahusta, mutta voitollista

Vuosi 2016 saavuti tavoitteensa, eli oli voitollinen. Vetoja iskettiin sisään 367 kappaletta. Mukana oli pääsääntöisesti sinkkuja, mutta mukaan eksyi myös muutamia tuplia. Osuneita vetoja saatiin 179. Keskiarvokerroin vedoille oli 2.39 ja panostus 1.49 yksikköä.

Mutta niin, ne tulokset?

Palautusprosentti, eli voitetun rahan suhde sijoitettuun rahaan, oli vuoden jäljiltä plussalla jääden vahvahkon marraskuun jäljiltä lukemiin 103.56. Yksiköitä napsui kassaan kivasti +26.24.

Mitä tämä kaikki sitten tarkoittaa? Ei mitään. Peruskuntokausi oli jätetty väliin, eikä stamina kestänyt joulukuulle asti. Alle 400 vedon perusteella ei voi tehdä vielä minkäänlaisia johtopäätöksiä näkemysten ja analyysien oikeellisuudesta.

Sanotaanko näin, ettei meidän kannata irtisanoutua päivätöistä tai harkita suurempia investointeja ensimmäisen vuoden perusteella. Tavoite on kuitenkin saavutettu. Vetovalinnoista tehtiin julkisia ja tulosta kestää valaista taskulampulla tammikuun pimeänä iltana.

Tuleeko Vetomiehet takaisin? Totta helvetissä. Lukeeko näitä juttuja kukaan? Siitä ei ole takeita, sen verran sekavaa menoa on ollut aiemmin ja tulee olemaan myös jatkossa! Pidetään homma virkeänä, panostaso pelikassaan sopivana ja pilke silmäkulmassa – betsivapaapäiviä unohtamatta.

P.s. Tsekkaa Super Bowl -kisa, muutaman rivin voi laittaa kokeiluun koska eihän sitä koskaan tiedä! Jossain olemme joskus törmänneet sanontaaan elämässä pitää olla jännitystä. 

Vamos!

Kuva: AOP ja päivän biisi timanginen tipautus, tarjoilijoina Gettomasa ja Gracias