Päivän vedot: Makedoniasta Ecuadoriin

Benfica-fanit vaativat voittoa (Getty Images)

Benfica-fanit vaativat voittoa (Getty Images)

Hiblablaa! Eiliset osumat ovat tässä:

Bayern München-Hoffenheim, yli 3,5 maalia
Wolfsburg-Eintracht Frankfurt, yli 2,5 maalia
Englannin Ykkösliiga: Wolverhampton
Rotherham-Bristol City, yli 2,5 maalia

Yksi panokset palauttava Draw no bet -kikkailu ja muutama huti pilasivat kuitenkin allekirjoittaneen semi-ihanan fiiliksen, mutta minkäs teet…

Laitetaanpa sunnuntain kunniaksi framille yksi ihmeellinen kohde hieman eksoottisemmista ympyröistä. Matkatkaamme Makedoniaan Turnovo (2.)-FK Skendija(6.) -matsin pyörteisiin. Olen henkilökohtaisella tasolla sitä mieltä, että kertoimenlaskijat ovat pyöritelleet kohteen lukuja liikaa viime kauden sekä tämänhetkisen sarjasijoituksen perusteella. On totta, että Turnovo on ollut vahva kotonaan, mutta viime aikojen peliesitykset ovat olleet muutamista pisteistä huolimatta todella mätiä. Joukkue ei ole enää edellisen kauden kaltaisessa iskussa. Joukkueen kapteeni ja maalitykki Blazevski on poistunut ryhmän keskuudesta talvitauolla. Lisäksi päivän ottelusta ovat sivussa keskikentän ehdoton syömähammas Svojic sekä paras maalintekijä Ejupi. Kyseiset poissaolot saavat joukkueen pyörimisen näyttämään entistäkin synkemmältä. Shkendija on rakentamassa tällä hetkellä omaa mahtijoukkuettaan Makedoniaan, ja monet jo pitävätkin joukkuetta maan kovimpana ryhmänä; onhan ryhmä vahvistunut talvitauolla lukuisilla fantsuilla vahvistuksilla sekä käsittämättömän avarilla palkkapusseilla. Vahvistukset ovat tuoneet viime peleissä uutta sykettä tekemiseen, mikä on näkynyt myös tulostaululla. Tunnelma joukkueessa on hyvä, ja kun fiilis ei yllä kotijoukkueella edes alapilvien tasolle, olen valmis sivaltamaan matsiin Skendija +1 -tyylisen veivauksen.

Mainittakoon tässä puolivillaisesti vielä fakta, jonka mukaan Portugalin liigassa kikkelöivältä Bragalta on tänään sivussa seitsemän enemmän tai vähemmän tärkeää ukkoa. Mainittakoon myös sellainen hassu asia, että Ecuadorin liigaa tällä hetkellä johtava Emelec keskittyy lähiaikoina puhtaasti ensi viikon Copa Libertadores -otteluun ja lähtee illan vierasmyräkkään puhtaasti reserveillään. Kyseiset seikat, huikeat Kyprokselta ja Boliviasta kantautuneet kokoonpanouutiset sekä muut taustatiedot pakottavat tänään iskemään sisään seuraavanlaisen kokonaisuuden.

Päivän vedot

Makedonian liiga: Skendija +1
Benfica
Sveitsin liiga: Zürich-Lausanne, kotijoukkue tekee yli 1,5 maalia
Ecuadorin liiga: El Nacional
Bolivian liiga: Nacional Potosí Draw no bet
Kyproksen liiga: Omonia AC
Salibandy: SSV-Oilers, yli 10,5 maalia