Salibandyn ryöstökohteen lisäksi yksi Liiga-kohde tulille – tarjolla €10,000 potti

Jo aiemmin julkaistun Salibandy-vihjeen lisäksi iskemme tulille yhden vihjeen kotimaiseen Liigaan. No smoking hokitiim, eli JYP isännöi Vaasan Sportia, ja me näemme tässä pelimahdollisuuden.

Yleensä emme Liigaan koske, sillä tasaiset ottelut ovat myrkkyä vedonlyöjälle. Nyt kuitenkin teemme poikkeuksen, sillä NordicBetillä on maukas €10,000 kiekkopotti jaossa vetoeinarille, joka onnistuu saamaan seitsemän kohteen 1X2-yhdistelmävedon vähintään kahden euron panoksella kiinni. Mukana olevat sarjat ovat KHL, SHL, Liiga, NHL ja AHL.

Vetovihje

JYP on kovassa vireessä ja on voittanut peräti 16 viimeisestä 18 ottelustaan. Sport on ollut huomattavasti paljon ailahtelevampi, ja viimeiset kymmenen ottelua ovat tuottaneet viisi voittoa ja viisi tappiota. Vaikka edellisellä kierroksella Sport haki yllättävän voiton Kuopiosta, emme usko joukkueen pystyvän toiseen yllätykseen.

Puukätinen Sport ei pääse tänään tekopaikoille tiivistä ja jopa tylsän puuduttavaa kiekkoa pelaavaa isäntäjoukkuetta vastaan. Vain seitsemän päästettyä maalia viimeiseen viiteen matsiin kertoo JYPin puolustuspelaamisesta paljon. Laajempi ratkaisumateriaali puoltaa myös kotijoukkueen voittoa, joten liputamme Hippoksen hornankattilaa ja sen kotijoukkuetta.

Kerroin on tullut päivän mittaan alas, mutta 1.77 kelpaa kaikesta huolimatta juuri ja juuri peleihin mukaan. NordicBetin kohteeseen pääset käsiksi tästä linkistä.

Laitamme lisäksi kahden euron vedon vetämään seuraavilla kohteilla:

JYP
Washington Capitals
HIFK
Kärpät
Tappara
Omsk (vs. Traktor, pelataan maanantaina)
San Jose