Tekeekö Balotelli sata tonnia suomalaiselle?

Jokainen tietää sen tunteen seurata peliä, josta on lyönyt vetoa. Joukkue, josta ei normaalisti välittäisi onkin maailman tärkein. Jossain päin Suomea jännitetään tänä yönä Italian ja Englannin välistä ottelua futiksen MM-kisoissa ehkä vähän tavallista enemmän, sillä Italian voitto toisi eräälle Nordicbetin asiakkaalle peräti 103681.51 euron tilin.

MM-kisojen avauspäivän iltana pelattu kuponki sisältää viisi valintaa, joista neljä on jo mennyt oikein. Itseluottamusta tältä betsaajalta ei ole puuttunut, sillä valintojen joukossa on myös kaksi tulosvedon kohdetta. Suomalaismiehellä näyttää olleen vahva näkemys siitä, että Brasilia lyö Kroatian A-lohkon avausmatsissa täsmälleen 3-1. Niinikään Chilen 3-1 voitto Australiasta tasan 14 kertoimella oli kelpuutettu kupongille.

Minkäkokoisia vaippoja aikuisille on tarjolla?

Minkäkokoisia vaippoja aikuisille on tarjolla?

Jos Suomen aikaan lauantaina kello 01:00 alkava ottelu ei päättyisikään Italian voittoon, ei jäisi tämä Nordicin asiakas kuitenkaan nuolemaan näppejään, sillä kuponki sisältää yhteensä 25 tuplaa, triplaa tai 4-kohteen vetoa, joista jo osa on mennyt oikein. Nyt jo tiedetään, että pelaaja pääsee kotiuttamaan yhdellä neljän kohteen pyydyksellä 24463,7 euroa. Oikein menneet tuplat ja triplat tuovat kasvattavat voittopotin lähelle 35 tuhatta.

Vedonlyöntiyhtiöiden kerroinasetelmissa Italia näyttää lähtevän pienenä altavastaajana Roy Hodgsonin Englantia vastaan. Ottelu pelataan Amatsonaksen sademetsän Manauksessa haastavissa olosuhteissa, kun lämpötilan odotetaan nousevan yli 30 celsiusasteen ja ilman kosteuden lähentelevän 70 prosenttia.

Tsekkaa luonnollisesti Kainun syväluotaava ennakko.