Vetomiehet: Varokaa Öljymiehiä

Tikin kanssa Floridaan 5 € betsillä? Osallistu nyt!

Vetomiehet on kirjava joukko vedonlyönnistä kiinnostuneita henkilöitä, jotka pyrkivät tekemään harrastemaista vedonlyöntiä voitollisesti. Välillä lirvahtaa myös asiakeskustelun puolelle. Lisää jauhantaa ja vetoseurannan löydät Vetomiesten Twitter-tililtä. 

Eipä sillä, että tässä mitään syitä henkselien paukutteluun olisi, mutta paukutellaan silti: neljä peräkkäistä osumaa taskussa. Maanantaina avattiin uusi viikko Jokereiden tappiolla, mikä periaatteessa vituttaa mutta ei kuitenkaan, sillä lapulla oli Minskin voitto.

Jokereiden touhussa ei mitään järkeä

Otetaanpa yksi asia lampetille: Jokerit on vaikean paikan edessä. Pelaaminen on rumaa, tehotonta ja paljon parjaamamme Marko Anttila on joukkueen kovinta antia kaukalon sisällä. Se kertoo paljon. Lisäksi, on täysin käsittämätöntä että Jokereiden ykkösketju on alkanut painaa kauden edetessä illasta toiseen yli 20 minuuttia. Peter Regin on iskenyt tammikuun alettua kahdeksaan peliin yli 20 minuutin peliajan, Brian O’Neill on kellottanut kuudessa ottelussa yli maagisen rajan ja Puntti-Pekkakin on päässyt kahdessa edellisestä kolmesta ottelusta miesten peliminuuteille.

Naureskelimme ennen, kun Magnitogorsk peluutti Mozjakin-Kovar-Zaripov-ketjua runkosarjassa jopa yli 22 minuutin keskiarvolla. Kuten arvata saattaa, pojat väsyivät kauden edetessä. Sittemmin Magnitogorskissa on touhuun tullut joku roti ja vain sarjan paras pelaaja Mozjakin pelaa 20 minuutin pelejä (kauden keskiarvo 20.03), josta ylivoimaa paljon.

Kaikella kunnioituksella, mutta Jokereiden ykkösketjulla ei riitä taso eikä tulokset vertailuun Magnitkan ykkösvitjaan nähden. Tästä huolimatta Narrien peluutuksessa on havaittavissa trendi ykkösketjun peliajoissa. Mitä tämä aiheuttaa muille ketjuille? Pahimmillaan istut neljästä kuuteen minuuttia kylmänä ja sen jälkeen hyppäät isoon KHL-kaukaloon Euroopan parhaita pelaajia vastaan. Ei ole mitenkään yllättävää, että omissa kolisee ja hyökkäyssuuntaan ei saada mitään aikaan.

Mutta se siitä. Takaisin aihioon.

Varokaa öljymiehiä

Nappaa Unibetilta uuden asiakkaan etuna 10€ riskitön mobiiliveto!

Mitäpä mittään, kuule! Yöllä on iso NHL-kierros, ja vaikkei se ehkä ihan ominta osaamistamme olekaan, on meidän pakko napata huipputaisto Edmonton Oilersin ja Minnesota Wildin väliltä peleihin mukaan. Otimme edellisestä Oilersin matsista osuman ja öljyn perässä juostaan myös tiistaina. Miksikö?

Pelinopeus & pelikovuus. Edmonton on pelottavan nopea ja isokokoinen joukkue. Connor McDavid on jumala, on vain ajan kysymys milloin #97 riistää planeetan parhaan jääkiekkoilijan tittelin Pittsburghin #87:lta. Tulitukea löytyy riittävästi ja vaikka puolustuksessa on edelleen kysymysmerkkejä, SJ-ottelussa saatiin hyvä osoitus Oilersin kyvyistä myös puolustussuuntaan.

Oilers ei missään nimessä ole vielä valmis Stanley Cup -kandidaatti, mutta pitkästä aikaa Albertassa on iloa ja eloa havaittavissa. Kaikki kunnia sinne, minne se kuuluu. GM Peter Chiarelli on tehnyt hyviä hankintoja, ja Oilers on matkalla pudotuspeleihin.

Tänään kuitenkin unohdetaan vielä Stanly Cup -karkelot ja keskitytään illan otteluun. Wild on nostettu ennakkosuosikiksi, joskin vain niukaksi, mutta suosikiksi kuitenkin. Joten, kotivoittoa pelataan, kun kerran altavastaajana päästään iskemään.

Wild on hyvä hankaamaan, joten turvataan vetoa Unibetin tasapeli palauttaa panoksen -vaihtoehdolla.

Tiistain vetovalinta

NHL: Oilers-Wild, klo 04.00
Oilers dnb @ 1.92, 2u (linkki vie suoraan Unibetin NHL-kertoimiin) 

Kuva: Ezra Shaw/Getty Images