Tyhjätaskusta taivaisiin: viikko 11

Tyhjätaskun Facebookissa on aloitettu jälleen viikko ihan mukavasti kun maanantaina kohteet menivät 3/3 ja torstainakin kaikkein varmin kohde osui. Torstain saalis oli osumasta huolimatta  hieman kuiva kun Miami Dolphins voitti aivan liian selvällä erolla Buffalo Billsin, joten tänään on aika kääntää jälleen kurssi parempaan suuntaan. Kurssin kääntämiselle on hyvät mahdollisuudet, koska ennakkoon kierros ei ole mikään maailman vaikein ja hyviä kohteita löytyy paljon.

Tyhjätaskun varmat:

23:25 Green Bay Packers – Philadelphia Eagles +5 1 1.91 (Nordicbet)

Philadelphia Eagles pelasi viime kierroksella todella hyvin, mutta takana on lyhyt viikko ja vastassa on tulikuuma kotijoukkue. Green Bay Packers on pelannut tällä kaudella todella hyvin kotona ja yleensä ottelut ovatkin olleet ohi jo ennen viimeisen neljänneksen alkua. Ottelussa tullaan varmasti tekemään paljon pisteitä ja sen ansiosta myös yli-kohde tuntuu todella houkuttelevalta. Silti kotijoukkueen saadessa näin pienellä tasoituksella lähes 2 kertoimen niin en edes harkitse yli-kohteen pelaamista vaan valitsen lapulleni kotijoukkueen voiton.

23:25 Arizona Cardinals – Detroit Lions 2 2.00 (Nordicbet)

Terve Calvin Johnson on sellainen lisä joka nostaa Detroit Lionsin tasoa vielä entisestään, ja joukkueen voittamiseen tarvitaan lähes täydellistä ottelua. Cardinalsin-taso  alkaa varmasti hieman laskemaan kun pelinrakentaja Carson Palmer hajotti viime viikonloppuna polvensa. Vaikka aloittavaksi pelinrakentajaksi nouseva Drew Stanton on ihan hyvä 2. pelinrakentaja ei hänestä ole johdattamaan joukkuettaan voittohin isoista otteluista ja sen vuoksi Cardinalsin eväät ovat syöty tämän kauden osalta. Cardinals varmasti poimii vielä kauden lopussa muutaman voiton, mutta Lionsin voittaminen vaatisi jo pientä ihmettä.

Tyhjätaskun rekkakohteet:

20:00 New York Giants +3,5 – San Francisco 49ers 2 1.88 (Nordicbet)

San Francisco 49ers heräsi vihdoin viime viikolla taistelemaan tosissaan pudotuspelipaikasta. New York Giants taas näytti Seattle Seahawksin vieraana täysin vastaantulijalta ja sen vuoksi joukkueen mahdollisuudet pudotuspeleihin alkavat olemaan lähes olemattomat. 49ers saa lisäksi puolustukseensa lisää virtaa kun ulompi tukimies Aldon Smith on jälleen pelikelpoinen pitkän pelikieltonsa jälkeen. Smith todennäköisesti näyttääkin heti ensimmäisessä ottelussa kuuluvansa edelleen liigan parhaiden heittoryntääjien joukkoon ja se tietää Eli Manningille kiireellistä iltaa.

03:30 Indianapolis Colts – New England Patriots 2 2.32 (Nordicbet)

Tom Brady on pitänyt Indianapolis Coltsia pilkkaneen runkosarjassa ja viimeisimmästä Coltsin voitosta on ehtinyt vierähtää jo 6 vuotta. Lisäksi viimeksi kun Colts voitti New England Patriotsin oli Tom Brady sivussa ja Patriotsin pelinrakentajana toimi Matt Cassel. Joten vaikka Andrew Luck on juuri nyt todella kovassa vireessä on Coltsin mahdollisuuksia hieman epäiltävä, olihan Patriots niin ”ylivoimainen” jo pari viikkoa sitten Denver Broncosia vastaan.

Tyhjätaskun erikoiskohteet:

Jordan Matthews yli 47.5 jaardia 1.85 (Betsafe)

Viime ottelu todisti Mark Sanchezin ja Jordan Matthewsin välillä olevan yhteyden. Edelleen alle 50 jaardin raja houkuttelee pelaamaan, koska edellisessä ottelussa jaardeja Matthewsille kertyi 138. Tänään Matthewsin vartiointi on varmasti tiukempaa kun Carolina Panthersia vastaan, mutta 50 jaardin saalistaminen ei silti pitäisi olla mikään ongelma jo 3 tai 4 kopilla.

Darren Sproles yhteensä yli 50.5 kiinniotettua ja juostua jaardia 1.85 (Betsafe)

LeSean McCoy kärsii hukutetusta itseluottamuksestaan joten Darren Sproles varmasti saa tänään peliaikaa todella runsaasti. Lisäksi Sprolesin monipuolisuus tulee tänään olemaan Eaglesin kannalta isossa roolissa, koska hyökkäyksen pitää laittaa pisteitä valotaululle lähes jokaisella hyökkäysvuorolla.

Enemmän juostuja jaardeja Rashad Jennings +10.5 – Frank Gore 2 1.85 (Betsafe)

49ers selvästi löysi viime viikolla vanhan pelikirjansa ja juoksuhyökkäys lähti rullaamaan sen ansiosta todella mukavasti. Giantsin juoksupuolustus taas näytti viime viikonloppuna kuinka surkea se on ja tuloksenahan oli 350 päästettyä juoksujaardia! Lisäksi pitää ottaa huomioon Rashad Jenningsin olleen juuri loukkaantuneena ja paikka aloittavana keskushyökkääjänä ei ole edes itsestään selvää. Joten aina luotettava Frank Gore lapulle ja rahat kotiin.