Viiden kohteen vetopäivä: ”Ehkä odin, ehkä en”

Eilinen ryöstösaalis jäi viranomaisten haltuun, kun seinäjokiset antoivat isännilleen mahdollisuuden jatkoajan muodossa. Onneksi lentopalloasiantuntijan Leka tuli kotiin, joten päivästä ei muodostunut täysi katastrofi.

Sunnuntai. Tuo kansallinen krapulapäivä ja hyvinvointiniilojen pätemispäivä. Freesiys ja hyvä olo, nuo nykyajan sosiaalisen pääoman valttikortit loistavat poissaolollaan meidän olemattomalta Instakrammi-tililtä sekä ennen kaikkea kehoistamme ja mielistämme. Todetaan tähän vielä, että ehkä odin, ehkä en. 

Sunnuntai tarjoilee myös runsaasti pelattavaa: on Valioliigaa, La Ligaa, Ligue 1:stä, Bundesta, Salibandyliigaa, NHL:ää, NFL:ää ja NBA:ta. Ongelmaksi muodostuu näinä päivinä se, miten säilyttää single maltti. Meillä on siihen vihje: ota kymmenen ensimmäistä kohdetta, jotka kiinnostavat. Tiputa viisi sellaista pois, jotka aiheuttavat sinulla jonkinlaista epävarmuuden tunnetta. Käy jäljellä olevat viisi kohdetta läpi, ja tiputa 2-3 sellaista kohdetta pois, joiden kertoimet eivät mielestäsi vastaa oletetun lopputuloksen todennäköisyyksiä. Ja be hold! Nyt sinulla on useammin kuin kerran osuvia, hyvin mietittyjä kohteita yhdestä kolmeen kappaletta.

Vetovihjeet sunnuntaihin

Happi on hieman heikko, joten isommat perustelut jäävät tänään väliin.

Jalkapallo
Everton – Swansea klo 15.30 Lukaku tekee maalin @ 2.00.
Deportivo de La Coruña – Valencia klo 19.15 molemmat joukkueet tekevät maalin @ 1.90.
Real Betis – Real Madrid klo 21.30 vierasjoukkueen maalit yli 2.5 @ 2.15.

Salibandy
Nokian KRP – OLS klo 18.30 OLS -1 @ 1.93

Amerikkalainen jalkapallo
Päivän isoin panostus: Denver Broncos – New England Patriots klo 22.05 Patriots -4.0 @ 2.23.

Viidellä kohteella sunnuntaihin. KRP on tällä hetkellä todella huono joukkue pelaamaan salibandya. Over kiinnostaisi myös, mutta uskomme että OLS kääntää ottelun paremman puolustuksensa turvin kotiin. Espanjassa Valencian puolustuspeli hakee edelleen itseään, emmekä pitäisi minkäänlaisena ihmeenä, vaikka molemmat joukkueet tekisivät kaksikin maalia. Los Blancosin kärkitrio Benzeman johdolla on todella huimassa vireessä, eikä yli kahden kerrointa vain voi ohittaa.

Isoin panostus kuitenkin Patriotsille. Broncosin puolustus tiedetään, mutta tällä hetkellä Patriotsin hyökkäys on selkeästi Broncosia edellä, joten neljänkin pisteen tasoitus maistuu hunajaiselta.

Kohteet ja kertoimet tuttuun tapaan NordicBetiltä! Pääset suoraan kohteeseen kiinni klikkaamalla sen yhteydessä olevaa linkkiä.

Kuva: Getty