Puuhelmiä ja sikoja

Eilinen oli Vetomiesten kannalta kiva päivä, kun saldoksi osui 3/5. Osumat napsahtivat kivoilla kertoimilla, kun Tottehamin voitto + ottelussa yli 2,5 maalia kertoimella 3.00, Bournemouthin voitto 3.20 kertoimella ja West Hamin voitto 1.90 kertoimella, toivat voita leivän päälle.

Vetovihje

Tänään hypätään vihreältä veralta sählybändin pariin, kun Suomi aloittaa todella kutkuttavat MM-karsinnat Tallinnassa. Vastaan astelee maailmanrangingissa sijalla 23. majaileva Itävalta. Ottelun voittajasta ei ole epäilystäkään, mutta lyötävää otteluun löytyy.

NordicBet on avannut kyseisen kohteen tulille, mutta Suomi ei saa normivoitolle edes kerrointa. Itävallan kerroin voitolle on 50. Arnold Schwarzeneggerin synnyinmaa tulee pistämään tänään klo 17.00 alkavassa ottelussa aikamoisen bussin oman maalinsa eteen, jonka Suomi murtaa. Edes Itävallan joukkueen kipparina toimiva Mr. Letku ei tule pärjäämään suomalaisten puristuksessa.

Suomalaiset hiovat ottelussa vielä kuvioitaan eivätkä ota yhtään ylimääräisiä riskejä. Suomi tulee hallitsemaan ottelussa palloa 95 %:sesti ja vastahyökkäyksiin Suomi ei tule lähtemään kovinkaan hanakasti. Karsintojen ensimmäinen ottelu, ja Suomen yltiörauhallisuus laskee maaliennustetta, joten NordicBetin tarjoama raja maaliodottamalle 19,5 (1.80) on liian suuri. Näin ollen meidän tämän päivän suurin panostus lyödään kohteelle ottelussa nähdään alle 19,5 maalia.

Pienempi siivu lyödään salibandyn Divarin puolelle, jossa tappioputkessa liitävä Erä Akatemia isännöi yhdeksän ottelun voittoputkessa olevaa Lammin Salibandyä. Kuntopuntarin ei anneta hämätä, koska LaSB:ilta ovat poissa Divarin pistepörssin nelossijalla oleva Timo Nivala, sekä miesten maajoukkuetta Virossa edustava Rasmus Kainulainen. Erä Akatemia on pakkovoiton edessä, jos joukkue unelmoi vielä pudotuspelipaikasta. Täten lapulle pienehköllä Akatemia kertoimella 3.70.

Kansikuva: IFF