Järjettömiä ylikertoimia Superpesiksen avauskierroksella

Superpesiskausi starttaa sunnuntaina miesten osalta, ja suurin osa vedonlyöntitoimistoista on julkistanut kertoimensa avauskierrokselle. Joukkoon on eksynyt keväiseen tapaan loistavia ylikertoimia, joita ei voi olla kokeilematta. Olemme poimineet avauskierroksen parhaat kohteet tähän.

Sunnuntai

Kouvola-Sotkamo, klo 15.00

Sotkamo lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Materiaaliltaan ylivertainen Jymy voittaa Kouvolan keskimäärin 8/10 suoraan, joten tässä on tarttumisen paikka. Kerroin on tullut vuorokaudessa alas jo 0.13, ja tulee laskemaan kohti sunnuntaita mentäessä.

Lapulle Sotkamo kertoimella 1.70

KoskenkorvaAlajärviklo 15.00

No nyt sitte… Alajärvi on kieltämättä altavastaaja, mutta kevätkierroksille Ankkurit tulee pistämään kaiken likoon ja perinteisesti juuri alkukaudesta altavastaajilla on yllätysmomentti puolellaan. Koskenkorvan lukkaritilanne on kysymysmerkki, ja Alajärvellä on alla itseluottamusta nostava voitto Seinäjoen JymyJusseja vastaan pelatusta kenraalistaan.

Lapulle Alajärven ML voitto kertoimella 3.85. Rohkeimmat voivat myös ramaista Alajärveä suoraan kertoimella 8.15.

VimpeliSeinäjoki, klo 13.00

Herkullinen derby heti avauskierrokselle. Joukkueet kohtasivat jo halli SM -lopputurnauksessa, jolloin JymyJussit oli vahvempi jaksoin 2-0 (4-1, 4-3). Vimpeli ammentaa voimaa kotikentältään, mutta uskomme että Jussien etukenttä viime kaudella Saarikentällä pelanneen Antti Kuusiston myötä tylsyttää kotijoukkueen vahvan kärjen. Sisäpelissä koleahko keli tasoittaa eroja, ja vieraat tulevat iskemään riittävän määrän pinnoja Mikko ja J-P Vainionpään johdolla.

Tässä ottelussa emme voi ohittaa vieraiden kerrointa. Suoralle voitolle tarjotaan huikeaa kerrointa 5.50, mutta tasaisessa ottelussa tyydymme ottamaan ML-voiton kertoimella 3.00.

Kankaanpää-Kitee, klo 15.00

Kitee on rankattu kausiennakoissa alimpaan kolmannekseen, mikä näkyy myös joukkueen kertoimissa. Kankaanpää on papereissamme aika lailla samoilla viivoilla kuin viime vuonna; joukkueen heikkoudet piilevät ulkopelissä ja vahvuudet terävässä ykköskärjessä. Kiteellä on alla iso voitto kauden kenraalissa finaaliehdokas Joensuun Mailasta, ja joukkue pääsee hyökkäämään ilman paineita ennakkoon sarjan kahden huonoimman joukkueen joukkoon sijoitettua Kankaanpäätä vastaan.

Kitee saa suoralle voitolle kertoimen 2.16, mikä on pöyristyttävä ottaen huomioon lähtökohdat. Kerroin on jopa noussut viimeisen vuorokauden aikana, joten se on todella harkitsemisen arvoinen. ML-voitollekin irtoaa vielä kerroin 1.52. Koska marginaalit tulevat olemaan tiukkoja, seiftaamme avauskierroksella Kiteen ML-voiton tästä kohteesta.

Vetovalinnat

Sotkamo 1.70 **
Kitee ML 1.52 ***

Pelataan tuplana, yhteiskerroin 2,58. 4u (yksikköä, 1u = 1 % kassasta)

Vedonlyöntiyhtiöistä NordicBet tarjoaa avauskierrokselle 10 euron riskittömän vedon, siihen pääset käsiksi täältä! Riskittömän vedon käytämme Alajärven ja Seinäjoen ML-voittoihin. Kerroin on todella maistuva 12,9.

Kuva: Juha Tamminen/AOP