Vetomiehillä kolmen vihjeen päivä: ”Et sä ny vaan voi antaa Parsalle kakkosta!”

Surkean kolmen hudin alun jälkeen valoa on nähtävissä varovaisesti raotettujen Vetomiesluolan verhojen välistä. Eilinen KHL-vihje toi osuman Barys Astanan kaataessa odotetusti Minskin maalein 4-2. Edelleen palautusprosentti on kovin vaatimaton, mutta toisaalta seitsemän vihjeen jälkeen on vaikea sanoa suunnasta yhtään mitään.

Keskiviikkona katseet suunnataan kahtaalle, kun klo 18.30 Moskovan paikallisessa jäätanssinäytöksessä Dynamo ja TsSKA Moskova iskevät yhteen. Illalla Vetomiesten vannoutuneen Barcelona-fanin painostuksesta iskemme tulille vihjeet Copa del Reyn kamppailuun Athletic Bilbao-FC Barcelona.

Vetovihje Dynamo-TsSKA, klo 18.30 Viaplay & Viasat Sport Finland

Dynamo on käytännössä varmistanut pudotuspelipaikkansa kamppaillen sijoista 4.-7. TsSKA puolestaan jahtaa toista peräkkäistä KHL-runkosarjan voittoa. Pahimpana haastajana Venäjän armeijan keskusurheiluseuralle on Lokomotiv Jaroslavl, joka on pisteen perässä kaksi ottelua enemmän pelanneena.

Voittamalla keskiviikkona TsSKA ottaa tukevan otteen runkosarjan voitosta, joten motivaatiotekijät ovat paikallisottelun tuoman lisäjännitteen ohella kunnossa. TsSKA:lla on menossa neljän ottelun vierasotteluputki, ja kolmessa aiemmassa matsissa vastustaja on jäänyt tylysti nollille. Maalivahtikaksikko Viktor Fasth-Ilja Sorokin on aloittanut kuudesta edellisestä ottelusta viisi, ja noissa viidessä ottelussa TsSKA:n verkkoon on tehty vain yksi maali.

Ei Dynamokaan huono ole, mutta tällä hetkellä TsSKA näyttää voittamattomalta joukkueelta. Iskemme kuntopuntarin ja motivaatiotekijöiden perusteella vieraita yli kakkosen kertoimella (2.02). Ei sovi myöskään unohtaa, että onhan TsSKA:n materiaali huomattavasti paljon laadukkaampi verrattuna Dynamoon.

Vetovalinta: TsSKA @ 2.02

NordicBetin kohteeseen pääset käsiksi tästä.

Vetovihje Athletic Bilbao-FC Barcelona, klo 22.00 Viaplay

”Unohtakaa FA Cupin höntsät tältä illalta, tänään päivän ykkösmatsi on Athletic-Barca. Hands down. Katalaanit saavat niin kylmän vastaanoton, että matsi kannattaa katsoa pelkästään sen takia.” – Nimetön Parsa-fani.

Kun joku vatipää riehuu suu vaahdossa tarpeeksi, voi tällaisiakin kohteita päätyä vihjepöydälle. Copa del Reyn puolivälierien avausottelussa San Mamesilla Bilbaolle tarjoutuu revanssin paikka sunnuntaina Camp Noulla koetusta 6–0-nöyryytyksestä.

Tuossa ottelussa Messi ja Jordi Alba otettiin vaihtoon loukkaantumisten vuoksi. Barcan mukaan Messin loukki ei ole vakava, mutta hän on tästä ottelusta sivussa. Alban vamma pitää miehen sivussa kymmenkunta päivää. Lisäksi Jérémy Mathieun pohjevamma estää pelaamisen, Luis Suárez kärsii puolestaan kahden ottelun pelikieltoaan.

Turha odottaa, että ottelusta tulisi sunnuntain kaltaista läpsyttelyä. Aritz Aduriz palaa isäntien kokoonpanoon, ja kotijoukkueella on sopivasti hampaankolossa. Tästäkin huolimatta, et sä ny vaan voi antaa Parsalle kakkosta! Vieraat luottavat todennäköisesti kotitaikaansa, joten heillä ei ole tarvetta yltiöpäiseen hyökkäyspelaamiseen. Liiallisen innon puuttuminen tulee olemaan Barcelonan etu, sillä Bilbao on äärimmäisen vaarallinen vastahyökkäysjoukkue, etenkin kotonaan.

Tästäkin huolimatta näemme vieraat ennakkosuosikkina. Uskomme, että ottelussa nähdään myös maaleja, eikä 1-2, 1-3-tyyliset lopputulokset ole täysin mahdottomia.

Vetovalinnat:

Yli 2.5 maalia @ 1.90 (isompi panostus)
Barcelona @ 2.05 (maltillisempi)

NordicBetin kohteeseen pääset käsiksi tästä linkistä.

Kuva: Pekka Rautiainen