World Football Cup: 5. päivä

ConIFA World Football Cup pelataan 1. -8.6. Ruotsin Östersundissa.

ConIFA World Football Cup pelataan 1. -8.6. Ruotsin Östersundissa.

World Football Cupin viides päivä toi ensimmäisen voitollisen vedonlyönnin kisoista, kun Darfur Unitedin ja Vuoristo-Kabarahin matsi päättyi lukemiin 0-12, mikä oli kirkkaasti alle asetetun rajan 16.5 häkkiä. Torstain ohjelmassa oli siis sijoitusotteluita, joissa ei varsinaisesti enää tuloksellisesti ollut merkitystä. Tämä näkyi otteluiden lopputuloksissa:

Tamil Eelam – Sápmi 2-4 (Saamelle ensimmäinen voitto!)
Padania – Abhasia 7-5
Occitania – Kurdistan (tulos ei vielä tullut)

Illan parasta antia olivat kuitenkin jälleen kerran NordicBetin #NewHeroes -sivuille ladatut videot ja ylivoimaisesti henkilökohtaiseksi suosikikseni nousi seuraava pätkä, jossa Ellan Vanninin pelaaja pohdiskelee ennen turnausta joukkueen saamaa kerrointa turnauksen voittamisesta:

Välierät ja vedonlyönti

Huomenna palataankin tositoimiin, kun ohjelmassa ovat välierät. Klo 17 pelataan Countea de Nissa – Etelä-Ossetia ja klo 20 Assyria – Ellan Vannin. Kuten yllä olevasta pätkästä voi päätellä, Ellan Vannin on päässyt nauttimaan aiheetta altavastaajan asemasta läpi turnauksen, mutta nyt vastassa on lähes isäntäjoukkueen asemassa oleva Assyria. Odotettavissa on tiukkaa vääntöä, mutta luotetaan siihen että Ellan Vannin lähtee otteluun kovalla intensiteetillä, mikä avaa paikkoja sekä heille että Assyrialle. Lyödään lapulle over 2.5 maalia kertoimella 1.82. 

Toisessa ottelussa luotetaan siihen, että Countea de Nissa hoitaa homman. Olen betsannut kolme kertaa väärin heidän pelejään, joten luotetaan todennäköisyyksien lakiin ja työnnetään lapulle Nissan voitto kertoimella 2.3. NordicBetin tarjoamiin kohteisiin pääset täältä.

Muista tsekata tuoreimmat videot, jutut ja tulokset NordicBetin #NewHeroes -sivuilta.