Vetomiehet: Harkinnan jälkeinen usko Napoliin on vankkumaton

Vetomiehet on kirjava joukko vedonlyönnistä kiinnostuneita henkilöitä, jotka pyrkivät tekemään harrastemaista vedonlyöntiä voitollisesti. Välillä lirvahtaa myös asiakeskustelun puolelle. Lisää jauhantaa ja vetoseurannan löydät Vetomiesten Twitter-tililtä. 

PSG:n suoritus tiistai-iltana oli kaunis. 4–0-loppulukemat Parc des Princesin nurmella jopa mairittelivat Barcelonaa. Me otimme pelillisen ylikävelyn myötä osuman lyömästämme PSG dnb -vedosta.

Keskiviikkona jatketaan Mestarien liigan parissa, ja me suuntaamme katseemme Santiago Bernabéulle. Mutta pistetään ensiksi teemabiisi soimaan.
Money For Nothing –biisille oli suunniteltu jo oma kirjoituksensa, jossa korostetaan kassanhallinnan merkitystä ja pakonomaisen pelaamisen välttämistä. Olimme nimittäin päivän pelitarjonnan ja kertoimet katsottuamme suunnitelleet pitävämme välipäivän vedonlyönnistä.

Mikäli pelattavaa ei ole, silloin pitää olla laittamatta vetoja sisään. Vedonlyönnissä ei edelleenkään kassanhallinnan merkitystä voi korostaa liikaa. Ideana ei ole tehdä joka kolmas päivä 30-40 € talletuksia ja hävitä pelikassaa liian isojen panosten takia muutamaan otteluun. Tai toki niin voi tehdä, mutta silloin ollaan maksajan paikalla ja siellä ei ole kenelläkään hauskaa pidemmän päälle.

Parempi tehdä kerralla isompi talletus sellaisella rahalla, joka on varaa irrottaa muusta elämisestä. Vielä järkevämpää on oikeasti miettiä panoskoon merkitystä. Varianssin ollessa vedonlyöjää vastaan sadan euron kassa hupenee hyvin nopeasti, mikäli panoskoko yksittäisissä vedoissa on 20-30 % koko kassasta.

Mitä me tällä yritämme sanoa? Pitäkää kirjaa siitä, paljonko vedonlyöntiin menee rahaa. Miettikää ainakin vähän, paljonko kassasta on järkeä sijoittaa yhteen ainoaan peliin.

Pitäkää kirjaa, paljonko olette tehneet talletuksia eri vedonlyöntisivuille ja miettikää pitkään, onhan touhu niin sanotusti hanskassa. Jos vedonlyönti on hanskassa, mutta hanskat hukassa, on hyvä miettiä pientä taukoa pelaamisesta. Elämässä on muutakin kuin urheilu ja vedonlyönti, eikä vedonlyönnille saa antaa elämässä liian isoa roolia.

Napolissa ideaa

Kaiken tämän paasauksen jälkeenkin tunnustamme lyövämme vetoa myös tänään. Olimme jo aikeissa pitää välipäivän, mutta Euroopan kovavireisin hyökkäys avaa ikkunan pienelle pelille.

Napoli on jäänyt vieraskentällä nollille edellisen kerran lokakuun toinen päivä ottelussa Atalantaa vastaan. 1–0-tappion jälkeisissä yhdeksässä vierasottelussa Napoli on tulittanut pallon verkkoon 25 kertaa, eli keskimäärin 2,78 kertaa ottelua kohden.

Vaikka Real Madrid on yksi Euroopan parhaita joukkueita, ei Los Blancosin puolustus ole ollut sieltä pitävimmästä päästä. 20 viimeisessä ottelussa Real on pitänyt nollan vain kuudesti. Realin, kuten Barcelonankin pelaamisessa on ollut ajoittain isoja ongelmia keskikentällä. Napolilla on lääkkeet iskeä tähän.

Otamme isoa siikaa koukkuun ja lyömme Napolille yli 1.5 maalia Unibetin mahtikertoimella 3.65.

Keskiviikon pelivalinta

Mestarien liiga: Real Madrid – Napoli, klo 21.45
Napoli yli 1.5 maalia @ 3.65 1u (linkki vie suoraan Unibetin kertoimiin)

Muista myös Unibetin Teemu Packalén -reissukisa – tee 10 € talletus ja olet mukana kahden hengen matka-arvonnassa Lontoon Fight Nightiin maaliskuussa. Osallistu tästä!