Vetomiehet: PSG:llä täydet saumat jatkoon

Vetomiehet on kirjava joukko vedonlyönnistä kiinnostuneita henkilöitä, jotka pyrkivät tekemään harrastemaista vedonlyöntiä voitollisesti. Välillä lirvahtaa myös asiakeskustelun puolelle. Lisää jauhantaa ja vetoseurannan löydät Vetomiesten Twitter-tililtä. 

Miten käy, kun huutelee isoon ääneen osumaputkista? Sormethan siinä palaa. Näin kävi meille maanantaina, kun Admiral jäi 41 laukauksesta huolimatta vain yhteen maaliin Lokomotivin vieraissa. Samalla maanantain pelivalintamme molemmat tekee vähintään kaksi maalia jäi osumati.

Tiistai tuo mukanaan futisfanipoikien märän unelman, Mestarien liigan pudotuspelit. Faneille.comin kirjoittajat ovat tehneet pyyteetöntä pohjatyötä ennakoiden mm. tiistain otteluparit sekä ylistämällä Napolin hyökkäysvoimaa. Me osallistumme osaltamme iskemällä betsit sisään.

Pariisin uusi kuningas

Edinson Cavani on hevonen. Mies on ollut käsittämättömässä vireessä läpi kauden niin Uruguayn maajoukkueessa kuin PSG:n riveissäkin. Ligue 1:n peleissä verkko on heilunut 25 kertaa yhtä monessa ottelussa, Mestarien liigassa tahti on ollut yhtä tulinen: kuudessa ottelussa kuusi osumaa.

Barcelona rökitti Alavesin viikonloppuna peräti maalein 6–0 ja tappiottomia otteluita on nyt 11 putkeen. Tästä huolimatta katalaanipoppoon peli on ollut ailahtelevaa ja ajoittain huonoa. MSN-trio kannattelee joukkuetta, mutta puolustuksessa ja keskikentällä joukkue on isoissa ongelmissa. Barcelona ei ole joukkue.

PSG sen sijaan, vaikka sarjassa Monacon jälkeen vasta toisena onkin, on ollut vakuuttava ja me uskomme vakaasti että PSG horjuttaa FC Barcelonaa ja jopa mahdollisesti tiputtaa katalaanit jatkosta.

Barcelonalle tasapeli tai edes tappio Pariisissa ei olisi katastrofi. Luotto Camp Noun taikaan on niin kova, että ensimmäinen tavoite on pitää avainpelaajat terveinä ja kentällä sekä ison tappion välttäminen.

PSG on asetettu liian suureksi altavastaajaksi. Unibet tarjoaa PSG tasapeli ei veto -kohteelle kertoimen 2.33, mikä on pakko ottaa peleihin mukaan. Jos ottelu päättyy tasan, saat panoksesi takaisin.

Tiistain pelivalinta

Mestarien liiga: PSG – FC Barcelona, klo 21.45
PSG tasapeli ei vetoa @ 2.33, 2u (linkki vie suoraan Unibetin UCL-kertoimiin)

Muista myös Unibetin uuden asiakkaan tervetulotarjous: Ensimmäinen talletuksesi tuplataan 100 € asti ja päälle saat 10 € riskittömän mobiilivedon – avaa tili Unibetin sivuilla!

Kuva: Getty Images