Tyhjätaskusta taivaisiin: Viikko 9

Viime viikon vihjeet jäivät bittitaivaaseen Lontoon sumujen vuoksi, mutta jälkikäteen sanottuna kierrokselta ei montaa hyvää kohdetta olisikaan löytynyt. Tällä viikolla taas vedonlyöntitoimistot tarjoavat paria selvää ylikerrointa joita ei voi ohittaa. Joten ennakkoon tämän illan kierrokselta pitäisi monen pelaajan kerätä mukava tilipussi. Kertoimet on jälleen poimittu Nordicbetin listoilta ja erikoisemmissa kohteissa käytämme Betsafen kertoimia.

Tyhjätaskun varmat:

20:00 Dallas Cowboys – Arizona Cardinals +2,5 2 1,90

Vierasjoukkue lähtee viime viikonlopun perusteella otteluun ennakkosuosikkina ja kotiedun ei pitäisi vaikuttaa kyseiseen otteluun näin selkeästi. Cowboysin pelinrakentajatilanne on ennen ottelun alkua hyvin epäselvä Tony Romon selkävamman vuoksi. Romon selkä ei ole Cowboysin ainoa ongelma, koska joukkueen hyökkäys oli viime viikolla ongelmissa aggressiivisesti pelaavan puolustuksen kanssa. Cardinals lähtee otteluun kovan Eagles voiton saattelemana ja joukkueen itseluottamus on varmasti muutenkin huipussaan hyvin sujuneen alkukauden jälkeen. Ottelu tulee ratkeamaan kotijoukkueen juoksuhyökkäyksen tehokkuuteen tai oikeastaan siihen jatkaako vierasjoukkueen hyvin pelannut juoksupuolustus edelleen tasollaan. Jos vierasjoukkue pystyy esittelemään edelleen yhtä sarjan parhaista juoksupuolustamisista, tulee kotijoukkueen hyökkäys olemaan todella suurissa vaikeuksissa. Pelataan tasoituksella ottelun tasaisuuden vuoksi.

20:00 Miami Dolphins – San Diego Chargers 2 2,02

Kotijoukkue on varmasti hieman edellä linjojen taistelussa, mutta kokonaisuudessaan vieresjoukkueen pitäisi olla selvästi parempi joukkue. Moni pitää Dolphinsin pelinrakentaja Ryan Tannehilliä parempana pelinrakentajana kuin hän oikeasti onkaan. Tannehill saa heittää palloa suhteellisen hyvällä laitahyökkääjä-osastolle, ja silti herran tilastot eivät ole edes liigan keskitasoa. Joten allekirjoittaneen mielestä Tannehill on yksi liigan yliarvostetuimmista pelinrakentajista, kun taas Chargersin pelinrakentaja Philip Rivers on yksi liigan parhaista pelinrakentajista. Chargers voittaa ottelun juuri paremman pelinrakentajan ja muutaman muun yksilön avulla. Sisempi laitahyökkääjä Antonio Gates tulee olemaan Riversin lisäksi tänään suuressa roolissa jos ja kun vierasjoukkue voittaa ottelun, joten Betsafen tarjoama 1,95 kerroin Gatesin TD:stä kuulostaa todella hyvältä kohteelta.

Tyhjätaskun rekkakohteet:

03:30 Pittsburgh Steelers – Baltimore Ravens 1 2,05

Ehkä koko liigan kovin rivalry, jota ei saa hävitä kotikentällä. Steelersillä ei ole enää varaa hävitä divisioonan sisäisiä otteluita ja sen lisäksi pitää muistaa kuinka murskaava joukkue oli viime viikonloppuna kotonaan (51 pistettä Coltsia vastaan). Ravensin tilanne tappionkaan jälkeen ei olisi vielä mahdoton, joten kotijoukkueella on ottelussa huomattavasti enemmän pelissä. Koko kauden tilastojen valossa Ravens on varmasti hieman edellä, mutta viime otteluiden perusteella nostaisin Steelersin selvästi kovempi kuntoiseksi joukkueeksi.

20:00 Houston Texans – Philadelphia Eagles alle 49 pistettä 1,93

JJ Watt ja kumppanit tulevat pitämään Eaglesin edelleen loukkaantumisista kärsivää hyökkäyksenlinjaa pilkkanaan, joten Eaglesin hyökkääminen tulee olemaan hyvin vaikeaa tässäkin ottelussa.  Texansin hyökkääminen taas on koko kauden perustunut vahvaan juoksupeliin ja samalla taktiikalla se tulee pelaamaan myös tänään, joten kello käy kovaa vauhtia kotijoukkueen hyökkäyksen ollessa kentällä. Pelikellon nopea kuluminen taas vähentää vierasjoukkueen höykkäysvuorojen määrää ja se vaikeuttaa suurien pistemäärien tekemistä huomattavasti.

Tyhjätaskun mustat hevoset

San Francisco 49ers – St. Louis Rams 2 4,40 (Rams +10 1,85)

10 pisteen tasoituksella vierasjoukkue on jo hyvä kohde rekkalapulle, mutta ilman tasoitusta Ramsilla voi lähteä hakemaan isoa kerrointa. Rams ei ole lähellekkään niin huono joukkue kun mielikuvat antaa olettaa ja 49ersin pelaaminen on ollut ajoittain hieman ”huolimatonta”. Joukkueet kohtasivat viimeksi 3 viikkoa sitten ja silloin 49ers käänsi ottelun itselleen vasta toisella puoliajalla. Ramsin pystyessä pelaaman tasapainoisemman ottelun kun ensimmäisessä kohtaamisessa tulee ottelu ratkeamaan ainoastaan muutaman pisteen erolla.

Rob Gronkowski tekee yli 1.5 TD:tä 5,00

Kohde löytyy Betsafeltä ja kerroin on todella houkutteleva, kun ajattelee millaisessa vireessä Rob Gronkowski oli viime viikolla. Tom Brady tulee heittämään palloa tuplavartioinnista huolimatta juuri Gronkowskille lähellä maalia, koska tietää atleettisen apurinsa olevan ylivoimainen taistelupalloissa. Se osuuko kohde ei ole varmaa, mutta kaikki edellytykset osumalla on, jos Patriots tekee illan huippukamppailusta tasaisen väännön.