Jokereiden mukana Venäjälle?

No nyt veti NordicBetin päivän puhelu toimituksen hiljaiseksi: ”Meillä on yksi paikka vapaana 8.12. Jokereiden Jekaterinburgiin lähtevässä koneessa.” Eihän tässä jää muutakaan mahdollisuutta kuin laittaa matka jakoon!

Koe Venäjä Jokereiden kanssa

Faneille.com tarjoaa yhteistyössä NordicBetin kanssa mahdollisuuden lähteä kerran elämässä -tyyliselle reissulle Venäjälle. Ohjelmassa on Jokereiden neljän pelin vieraskiertue Venäjällä ja Euroopassa, jossa vastaan asettuvat Sami Lepistön Avtomobilist Jekaterinburg, Janne Pesosen Ak Bars Kazan, Oskar Osalan Metallurg Magnitogorsk ja Petri Matikaisen Slovan Bratislava. Huoletta voi sanoa, että tämä reissu on lätkä- ja Jokeri-fanin kaikkien aikojen märkä päiväuni.

Jokereiden charter-lento lähtee Helsingistä maanantaina 8.12. ja paluu on seuraavan maanantain ja tiistaisen välisenä yönä 15.12. Pakettiin sisältyy lennot Jokereiden charter-koneessa ja majoitukset ottelupaikkakunnilla.

Matkalle tarvitset viisumin, jonka NordicBet hoitaa, joten ainoa asia mitä sinulle jää tehtäväksi, on hoitaa itsesi matkustuskuntoon töiden ja muiden menojen puolesta. Viisumivaatimuksiin kannattaa tutustua etukäteen.

Miten mukaan?

Kaikki aktiiviset asiakkaamme ovat mukana. Lyö mikä tahansa veto NordicBetillä 10 euron panoksella ja lähetä vetotositteesta kuvankaappaus osoitteeseen [email protected],  ja olet automaattisesti mukana arvonnassa. Arvonta suoritetaan sunnuntaina Jokerit-Amur -ottelun jälkimainingeissa. Arvonnan onnettarena toimii Jokereiden DJ, Amanda Harkimo. 

Lohdutuspalkintona arvonnassa on kolme kappaletta VIP Platinum-lippua maanantain 1.12. huippumatsiin Jokerit-Ak Bars Kazan.

Jos et vielä ole NordicBetin asiakas, niin nyt kannattaa liittyä. Kun avaat tilin nyt, NordicBet lisää jopa 200 % ensitalletukseesi 200 euroon asti. 10 euron vetosi on todellakin riskitön.

Säännöt ja ehdot

  1. Henrik on världens bästa Karlsson.
  2. Arvontaan osallistujan on oltava täysi-ikäinen
  3. Tarjolla on yksi paikka Jokereiden vieraskiertueelle 8.12. -15.12. Pakettiin kuuluu lennot Helsingistä kiertueelle ja takaisin Helsinkiin sekä majoitus ottelupaikkakunnilla.
  4. Voittajan on kustannettava mahdolliset matkakulut kotipaikkakunnaltaan Helsinkiin itse.
  5. Osallistuaksesi sinun on oltava NordicBetin aktiivinen asiakas. Aktiivisella asiakkaalla tarkoitamme sitä, että olet lyönyt vähintään 10 euron vedon 1.1.2014-30.11. klo 14.00 välisenä aikana.
  6. Jokainen aktiivinen asiakas  ja kuvakaappauksen 10 euron tositteesta su 30.11. klo 14 mennessä osoitteeseen [email protected] lähettänyt on mukana arvonnassa.
  7. Lähetä kuvakaappaus vedosta s-postilla osoitteeseen [email protected] sunnuntaihin 30.11. klo 14.00 mennessä. Sähköpostiosoite, josta kuvakaappaus lähetetään, on oltava sama kuin NordicBetille rekisteröidyn tilin sähköpostiosoite. Tarkistamme vedon autenttisuuden.
  8. Voittajaan otetaan yhteyttä sunnuntai-iltana arvonnan päättymisen jälkeen.
  9. Arvonnan viimeisessä vaiheessa mukana oleville neljälle osallistujalle lähtee lohdutuspalkintona kolme VIP Platinum -lippua maanantaiseen Jokerit-Kazan -matsiin.
  10. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Muokattu 29.11. klo 12.30. Voittaja valitaan kaikkein aktiivisten asiakkaiden joukosta. Ks. sääntö 5.