Jokerit-kisassa viimeinen loppukiri!

nordicbet_new_logoJokereiden yhteistyökumppani NordicBet laittoi viikko sitten Faneille.comin kautta tulille kilpailun, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa ainutlaatuinen KHL-kokemus: matka Helsingin Jokereiden mukaan vierasotteluihin Zagrebiin ja Riikaan! Matka sisältää charter-lennot joukkueen kanssa, hotellimajoitukset ja liput otteluihin.

Viimeisen kirin aika!

Tällä hetkellä twitterissä pirun hyvää möyhintää ovat aiheuttaneet @habachu ja @ToniLotjonen, mutta muillakin on vielä mahdollisuutensa, sillä kisa-aika päättyy sunnuntaina 2.11. klo 23.59. Käy tsekkaamassa, mitä pojat ovat saaneet aikaiseksi ja heitä oma haasteesi kovalle kaksikolle

Tässä vielä kertauksena kisaohjeet!

Mitä pitää tehdä?

Tehtäväsi on kertoa meille, mitä jääkiekko sinulle merkitsee, mitä Jokerit sinulle merkitsee ja miksi sinut pitäisi valita reissulle mukaan.

Miten sen teen?

Emme aseta kaavoihin kangistunutta Fanitarinaa, vaikka se ensimmäiseksi mieleemme juolahtikin. Sen sijaan muoto ja keinot ovat vapaita. Voit käyttää kuvaa, videota, tekstiä, taivasta, lentokoneita, radiota, televisiota IHAN MITÄ VAIN mediaa hyökysesi, kunhan viestisi tavoittaa ja vakuuttaa meidät. 

Missä sen teen? 

Forum on vapaa. Voit ostaa vaikka 500 eurolla bensaa lähiasemaltasi, maalata Jokereiden sotamaalauksen kasvoillesi ja soittaa radioon, mikä tempauksen taustalla on. Tai voit perustaa oman Twitter-tilin, Instagram-tilin ja promota siellä itseäsi ja asiaasi.

Jotta kisan raati tavoittaa viestisi paremmin, tägää SOME:ssa raadin jäsenet Faneille.com ja NordicBet julkaisuihisi!

Kilpailuaika päättyy sunnuntaina 2.11. klo 23.59, jonka jälkeen raati vetäytyy

Mitä palkintopaketti sisältää?

• Charter-lennot omalla koneella Jokereiden kanssa Helsinki-Zagreb, Zagreb-Riika, Riika-Helsinki.
• Lähtö perjantaina 21.11., paluu maanantaina 24.11. myöhään illalla
• Hotellimajoituksen ottelupaikkakunnilla Zagrebissa ja Riikassa
• Ottelulipun Medvescak Zagreb-Jokerit (la 22.11) ja Dinamo Riika-Jokerit (ma 24.11.) -otteluihin

Huom! Reissulle ei tarvitse viisumia!

Hässäköintiaika päättyy sunnuntaina 2.11. klo 23.59 ja voittaja ilmoitetaan facebook-sivuillamme ja Twitterissä perjantaina 7.11. klo 15.00

Säännöt ja ehdot:

1. Haetaan yhtä henkilöä, joka lähtee matkustamaan Jokereiden mukana 21.11. -24.11. vieraspelireissulle Zagrebiin ja Riikaan.
2. Osallistujan on oltava vähintään 18-vuotias
3. Osallistujalla on oltava voimassa oleva passi ja muut tarvittavat matkustusasiakirjat ja hänen on kyettävä matkustamaan 21.11. -24.11. välisenä aikana.
4. Matkustusaika 21.11. -24.11. Tarkemmat kellonajat selviävät lähiviikkojen aikana.
5. Osallistuja suostuu siihen, että Faneille.com voi julkaista osallistujan tuottamaa, kilpailuun käytettyä osallistumismateriaalia omilla kanavillaan, ja reissussa otettuja kuvia, joissa osallistuja mahdollisesti esiintyy, voidaan käyttää Faneille.comin markkinointitarkoituksissa.
6. Emme vastaa matkustusaikana tapahtuneista omaisuus- tai henkilövahingoista. Osallistujalla on hyvä olla voimassa oleva matkavakuutus.
7. Faneille.com valitsee osallistuneiden joukosta voittajan sen perusteella, kuka meidät on onnistunut parhaiten vakuuttamaan.
8. Voittaja ilmoitetaan perjantaina 7.11. klo 15.00, ja häneen ollaan yhteydessä aiemmin saman päivän aikana.
9. Voittaja lunastaa itselleen Palkintopaketin (sis. charter-lennot, hotellimajoituksen, otteluliput 22.11. Zagreb-Jokerit ja 24.11. Riika-Jokerit -otteluihin)
10. On vain yksi kuningas.
11. Osallistumisaika päättyy sunnuntaina 2.11. klo 23.59.
12. Pidätämme oikeuden muutoksiin.