CHL alkaa – 48 lippua neljälle paikkakunnalle tarjolla!

Toimituksen puhelin pärähti soimaan ja toisessa päässä alettiin kertomaan siitä, kuinka Keskiviikkokisamme sponsoria Nordicbetiä on alkanut harmittamaan se, että Suomessa puhutaan vain Jokereista, vaikka Maltan pojat ovat omien sanojensa mukaan ottaneet ”lätkän haltuun Euroopassa” ja ovat myös CHL:n pääsponsorina. Tästä asiasta ei juurikaan ole tullut vastaan mediassa uutisia, vaikka vedonlyöntiyhtiöistä keskustelu onkin aktiivisena käynyt. On mielenkiintoista myös nähdä miten MTV hoitaa vieraspeleissä näytettävät vedonlyöntimainokset ja joutuuko kukaan tehohoitoon asian osalta.

LIPUT OVAT LÖYTÄNEET OMISTAJASTA, KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

Ehdimme jo aloittaa raportoinnin ”jääkiekon Mestarien liigasta” ja omalla kohdalla kyseessä on edelleen iso kysymysmerkki, että riittääkö hönkä liigan elämän kasvattamiseen vai jääkö sarja edelleen unholaan. Mutta ennen ei tuomita, annetaan CHL:n näyttää kyntensä. Ensi viikolla alkaa kausi ja härmässä pelataan kahdeksan matsia, joihin saimme jokaiseen kuusi lippua ja luonnollisesti me haluamme tehdä faninpalveluksen ja jakaa nämä eteenpäin teille!

Ottelut

21.8.2014

Tappara – Stavanger Oilers (Tampere)
KalPa – Sparta Praha (Kuopio)

22.8.2014

TPS – HC Bolzano (Turku)
JYP – Red Bull Salzburg (Jyväskylä)

23.8.2014

Tappara – SC Bern (Tampere)

24.8.2014

TPS – HC Pardubice (Turku)
Kalpa – Adler Mannheim (Kuopio)
JYP – Kloten Flyers (Jyväskylä)

Ohjeet

Vastaa yksinkertaiseen kysymykseen: KHL vai CHL – Kummalla sarjalla on parempi tulevaisuus fanien kannalta? Saa myös kertoa miksi.

Vastaukset kommenttina kommenttina tähän postaukseen, laita samalla ottelu ja kaupunki mihin haluat lipun. Otamme sinuun yhteyttä kommenttisi sähköpostiin, joten seuraa sitä. Liput jaetaan nopeusjärjestyksessä. Jokaiseen otteluun on yhteensä kuusi lippua, kaiken kaikkiaan laitamme jakoon siis 48 lippua. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä 12 tunnin kuluttua kontaktoinnista, palkinto siirtyy seuraavalle. Joten seuratkaa sitä sähköpostia. Vain yksi matsi per osallistuja.