Vetomiehet: Jokereilla edessä vaikea ilta

Vetomiehet on kirjava joukko vedonlyönnistä kiinnostuneita henkilöitä, jotka pyrkivät tekemään harrastemaista vedonlyöntiä voitollisesti. Välillä lirvahtaa myös asiakeskustelun puolelle. 

Tässähän viritellään oikein voittoputkea! Perjantaina Tappara otti pisteet IFK:lta kotihallissaan, lauantaina porkkanapöksyt kävivät ryöstöretkellä Nordiksella. Osuma oli kolmas perättäinen ja sitä myöten päästiin tältä vuodelta jälleen voiton puolelle. Vetoseurantaa voit käydä kurkkimassa Twitterin puolella @Vetomiehet-merkin takaa.

Tässä on tuumailtu, että yhdeksi tavoitteeksi voisi ottaa voitollisuuden lisäksi järjettömän onnenpotkun ja Spring Breakin Tikin kanssa. Viiden euron vetoja tulee lyötyä kiekkoon sen verran railakkaasti, että ei pitäisi ainakaan arpalipuista jäädä kiinni. Jos et vielä ole käynyt osallistumassa, niin klikkaa tästä itsesi Unibetin kisasivulle ja kaiken osuessa kohdalleen Floridaan!

Maanantai on hiljainen, mutta onneksi on Jokerit. Lauantainen, 6–5-lukemiin päättynyt ottelu Jugraa vastaan oli melkoista kuraa puolustuksellisesti, mutta Pekka Jormakan mahti-ilta (3+0) riitti tuomaan isännille pakkovoiton. Nyt vastassa on Minsk, joka aiheuttaa vielä enemmän päänvaivaa.

Minskillä vähemmän huonompi puolustus

Lähtökohtaisesti Minskillä on heittää jäälle laadukas kokonaisuus ja etenkin maalilla Ben Scrivens vetää tällä hetkellä Jokereiden aloittavaan maalivahtiin Ryan Zapolskiin nähden huomattavasti kovemmalla tasolla. Hyökkäyksessä valkovenäläisten kaksi ylintä ketjua ovat terävämpi kuin Jokereilla, puolustuksessa suurta eroa ei suuntaan eikä toiseen löydy – molemmat ovat KHL:n keskitasoa paskempia jengejä pelaamaan omaa päätä.

Minskillä on selkeä etulyöntiasema taistelussa pudotuspelipaikoista. Valkovenäläisjoukkueella on vielä kahdeksan ottelua jäljellä ja kaulaa Vitjaziin (54 ottelua, 86 pistettä), Jokereihin (54 ottelua, 82 pistettä) ja Sotšiin (54 ottelua, 80 pistettä) on mukavasti. Puhdas kolmen pisteen voitto tänään ja ero Jokereihin kasvaa jo liian isoksi.

Vieraille liian isoa kerrointa tarjolla

Ei auta. Kokoonpanoista eikä rasituksesta löydy tekijöitä, jotka puoltaisivat Jokereiden näin suurta ennakkosuosikin asemaa. Voitto Minskille tänään ja vieraat voivat hengittää jo suhteellisen turvallisesti läntisen konferenssin 6. sijalla ja jopa nousta taistelemaan kotiedusta tai ainakin helpommasta avauskierroksen vastuksesta.

Maanantain pelivalinta

KHL: Jokerit-Dinamo Minsk, klo 18.30
Dinamo Minsk ML @ 2.16, 1u (linkki vie suoraan Unibetin KHL-kertoimiin)

Kuva: AOP