Perjantaibetsit – viikko 11

Onnistuuko Giroud kaatamaan Tottenhamin ilman Öziliä (Getty)

Onnistuuko Giroud kaatamaan Tottenhamin ilman Öziliä (Getty)

 

perjantaibetsit-logoPerjantaibetsit on viikottainen artikkelisarjamme, missä kaivamme omista pelikupongeistamme muutaman mielenkiintoisen matsin. Laitamme itse muutaman ropposen aina tekemään matseista hieman mielenkiintoisempia.

Viime viikko pääsi luiskahtamaan penkin alle. KHL:n pudotuspelien avauskierroksella Dynamo Moskova petti meidät heti alkuunsa sekä Bundesligassa Frankfurt jäi HSV vieraana tasuriin. Pari osumaa pelasti katastrofilta, kun Calgary Flames kukisti Islandersin (kertoimella 2,15) ja Michael Johnsonin voitto UFC:n puolella kertoimella 1,78. Ainekset olivat kuitenkin paljon parempaan ja siitä lähdetään myös tällä viikolla jatkamaan. 

NHL: La klo 01.30 Florida Panthers-New Jersey Devils 2.75 – 3.85 – 2.26

Florida pelaa kolmannen ottelunsa neljään päivään. Takkiin on joukkue ottanut jo kolme viimeistä peliään ja viimeisestä kymmenestä joukkue on voittanut vain kaksi. Kausi on Floridassa jo paketissa ja panokset näkyvät joukkueen otteissa. Devils on pelannut itsensä mukaan taisteluun Villi kortti-paikasta pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Joukkue on Tuomo Ruudun ja Jaromir Jagrin johdolla napsinut kolme voittoa viimeisestä viidestä pelistä, viimeisimpänä tuli elintärkeä voitto Philadelphiasta. Devils pääsee otteluun levänneenä sillä joukkue pelasi viimeksi keskiviikkona. Joukkuetta motivoi suuresti sormien ulottuvilla kiikkuva pudotuspelipaikka. Floridalla ei ole pelissä mitään ja kun joukkueesta ovat sivussa muun muassa Barkov ja Bergenheim on joukkueen lähtökohdat otteluun todella heikot. Kupongille Devils kertoimella 2.26.

Betssonin tarjoamaan kohteeseen tästä.

Liiga: La klo 17.00 Jokerit-HPK 1.85 – 4.00 – 3.55

HPK on valmis. Se on pelannut pudotuspelejä jo kahdeksan kierrosta. Maaleja tulee leveältä rintamalta ja Juuse Saros loistaa maalilla. Joukkue on todella yhtenäinen ja toteuttaa omaa pelisuunnitelmaansa kurinalaisesti. En usko, että hämeenlinnalaisten lataus purkautui vielä torstaina vaan joukkue tulee jatkamaan tasan siitä mihin nyt kahdeksan ottelun jälkeen jäi. Jokerit taas ei ole edellisessä otteluissaan näyttänyt valmiuttaan pudotuspeleihin. Kärppiä vastaan joukkue sortui kurittomuuteen ja joukkue oli paljon Teräväisen varassa hyökkäyspäässä. HPK ei anna Jokereille tilaa rakentaa rauhassa vaan painaa painetta päätyyn asti. Hyökkäyspään mahdolliset kiekonriistot aiheuttavat jäähyjä ja tilanteita vieraille. HPK:n paketti on tiivis ja pelaajat uhrautuvat yhteisen hyvän eteen täysillä ja se aiheuttaa tällä hetkellä vaikeuksia mille tahansa Liigajoukkueelle. Ensimmäisessä ottelussa on se altavastaajan paras paikka yllättää. Jokerit ei varmasti aliarvioi kerhoa ja valmistautuminen tehdään mahdollisimman hyvin. Näkisin silti, että HPK:n lähtökohdat otteluun ovat selkeästi paremmat kuin kotijoukkue Jokereilla. Vähämaalinen ottelu luvassa, jossa jatkoaika ei todellakaan ole mahdottomuus. Siksi lähdemme hakemaan HPK:n voittoa moneyline vetona kertoimella 2.45 ja onhan tuo vieraiden suoralle voitolle tarjottu 3.55 myös todella makoisa. Muista lukea myös kattava ennakkopaketti lauantain kierroksesta.

Betssonin tarjoamaan kohteeseen tästä.

Valioliiga: Su klo 18.00 Tottenham – Arsenal 2.95 – 3.30 – 2.40

Pohjois-Lontoon derby. Otteluun lähdetään mielenkiintoisista asetelmista. Tottenham on sekavassa tilassa. Spurs hävisi torstaina Eurooppa liigan kotiottelunsa Benficalle 1-3 ja sitä edelsi 4-0 tappio Chelsealle viime viikonlopulta. Chelseaa vastaan Spurs sekoitti pakkaansa urakalla. Neljän miehen puolustuslinjassa pelasi kolme topparia, keskikentällä viiletti laitapakki Walker ja kärjessä Adebayorin kanssa laituri Lennon. Myös Arsenalin kone on yskähdellyt viime aikoina. Tappiot Valioliigassa Stokelle ja Liverpoolille ovat kasvattaneet eron kärki Chelseaan jo seitsemään pisteeseen. Joukkueet ovat sarjassa kuuden pisteen päässä toisistaan ja ottelu on elintärkeä kummallekin. Arsenal on ulkona Mestarien liigasta, mutta Tim Sherwoodin Spursilla on edessä vielä matka Lissaboniin ensi viikolla. Arsenal voi keskittyä nyt täysillä liigaan ja uskon joukkueen löytävän saman vireen, millä joukkue taisteli seitsemän voittoa putkeen vuoden vaihteen tienoilla. Arsenalilta on paljon nimimiehiä sivussa, mutta uskomme joukkueen silti pystyvän luomaan vaadittavat paikat kärjessä viilettävälle Olivier Giroudille. Spursin katse saattaa olla jo ensi viikon ratkaisevassa Eurooppa liiga –ottelussa, kun taas tykkimiehet lähtevät täysillä kuromaan eroa Chelseaan kiinni. Panoksena on myös ensi kauden Mestarien liigaan selviytyminen ja sitä paikkaa Arsenal ei halua menettää. Vieraskerroin on maistuva ja kupongille siis Arsenalin vierasvoitto sekavasta Tottenhamista kertoimella 2.40. Myös yli 2.5 maalissa on pelattavaa kertoimella 1.89.

Betssonin tarjoamaan kohteeseen tästä.