Kattava EM-kisojen ennakkomme on edennyt vaiheeseen kolme, jossa suurennuslasin alle on otettu lohko C. Lohkosta löytyy hallitseva maailmanmestari Saksa, maaliruisku Robert Lewandowskin tähdittämä Puola, jatkokarsinnasta kisalipun lunastanut Ukraina sekä oman karsintalohkonsa sensaatiomaisesti voittanut Pohjois-Irlanti.
Jalkapallon suurmaa Saksa on ehdottomasti suurin suosikki voittamaan lohkon, mutta muitakaan maita ei ole syytä lähteä aliarvioimaan. Puola oli Saksan kanssa jo samassa karsintalohkossa ja jäi siellä vain pisteen erolla isompansa taakse. Ukraina on pelannut kisoihin valmistavia harjoitusotteluita lupauksia herättävästi, kaataen esimerkiksi kisamaihin lukeutuvan Romanian ja Walesin. Pohjois-Irlannin harteille on helppo asettaa altavastaajan viitta, mutta heiltäkään ei ole yhtäkään ilmaista pistettä otettavissa.
Oletko sinä Suomen paras EM-veikkaaja? Osallistu ilmaiseksi ja voita matka EM-finaaliin!
Saksa – painaako mestaruuskrapula?
Todellinen arvokisojen kestomenestyjä Saksa hakee maajoukkuejalkapallon kirkkaimman kruunun, maailmanmestaruuden, kaveriksi tuplaa euroopanmestaruudesta. Jo kymmenettä vuotta Joachim Löwin johdossa oleva Saksa voitti odotetusti oman karsintalohkonsa ja kuuluu kiistatta turnauksen suurmpien suosikkien joukkoon. Joukkueen osalta on riittänyt puhetta mahdollisesta mestaruuskrapulasta, josta pieniä väläyksiä nähtiin jo karsintalohkossa. Puola onnistui kotiottelussaan selättämään Saksan 2–0-numeroin ja myös Irlanti oli melkoinen piikki maailmanmestarin lihassa, voittaen lohkon otteluista toisen ja pelaten toisen tasan. Kisoihin valmistelevat harjoitusottelut eivät ole menneet Saksan osalta täysin putkeen, kun se on joutunut taipumaan Ranskalle, Englannille ja Slovakialle.
Joukkue
Maalivahdit: Manuel Neuer, Marc-André ter Stegen, Bernd Leno
Puolustajat: Mats Hummels, Jérôme Boateng, Shkodran Mustafi, Benedikt Höwedes, Jonas Hector, Emre Can, Antonio Rüdiger, Jonas Hector
Keskikenttäpelaajat: Toni Kroos, Sami Khedira, Bastian Schweinsteiger, Julian Weigl, Mesut Özil, Joshua Kimmich, Leroy Sané, Julian Draxler
Hyökkääjät: Lukas Podolski, Thomas Müller, Andre Schürrle, Mario Gomez, Mario Götze
Avainpelaajat
Saksan maalivahtiosasto on enemmän kuin hyvissä kantimissa, kuka tahansa kisakoneeseen valituista kassareista pystyisi torjumaan ykkösvahtina missä tahansa maajoukkueessa. Kovasta tasosta huolimatta joukkueen maalia vartioi yksinoikeudella Manuel Neuer, joka voidaan hyvällä syyllä laskea yhdeksi joukkueen avainpelaajaksi. Maalivahtipeli on ennalta-arvioiden viimeisiä asoita mihin Saksa kaatuu.
Myös puolustuslinjasta löytyy toinen toistaan kovempia nimiä ja etenkin toppariparina toimiva Hummels–Boateng-kaksikko on parasta laatua, mitä koko turnauksesta löytyy. Parin otteita on erityisen mielenkiintoista seurata, sillä Hummels siirtyy Borussia Dortmundin riveistä ensi kaudeksi Bayern Münchenin paitaan ja muodostaa Boatengin kanssa toppariparin näin ollen myös seurajoukkueessa.
Löw on alkanut tekemään nuorennusleikkausta keskikentän osalta, mutta todennäköisesti vielä näissä kisoissa luottoa saavat pääasiassa kokeneemmat pelimiehet. Toni Kroos lienee tärkeässä roolissa keskikentän tasapainon osalta ja maalipaikoille pääsystä suuren vastuun kantaa Arsenalissa huippukauden pelannut Mesut Özil. Todella kattavasta syöttövalikoimastaan tunnettu Özil antoi päättyneen Valioliiga-kauden aikana peräti 19 maaliin johtanutta syöttöä, lisäksi hän viimeisteli itse kuusi osumaa. Saksan keskikentältä puuttuu loukkaantumisen vuoksi kisakoneesta pois jäänyt Ilkay Gündogan. Lisää huolia Löwin palettiin aiheutui vielä loppumetreillä, kun Gündoganin seurajoukkuekaveri Marco Reus, joutui myös jäämään parantelemaan vaivojaan. Reus oli myös kaksi vuotta sitten loukkaantuneena sivussa, kun Saksa marssi maailmanmestariksi.
Hyökkäys ei ole Saksan vahvin osa-alue, joskin maajoukkueen ja Bayern Münchenin kultapoika Thomas Müller on onnistunut aina arvokisoissa kannattelemaan joukkuettaan maaleillaan. Myös karsintalohkossa Müller oli tehokas, iskettyään yhdeksän täysosumaa lohkon kymmenen ottelun aikana. Vain samassa lohkossa pelannut Puolan Lewandowski oli kaikki karsintalohkot huomioiden tehokkaampi, tekemällään 13 maalilla.
Kiinnitä katseesi
On mielenkiintoista nähdä tuleeko Löw peluuttamaan Mülleria 4–2–3–1-formaation kärkimiehenä, vai onko pelipaikka laidalla. Kärkeen ei ole aivan maailman kirkkaimalta huipulta löytyvää maalinsylkijää, mutta Löw saattaa antaa edelleen vastuuta luottomiehellensä Mario Gomezille. Nähtäväksi jää myös, onnistuuko joukkue jättämään mestaruuskrapulan pelkäksi haihatteluksi, ja pelaamaan kuten konemaiseksikin luonnehdittu Saksa yleensäkin pelaa.
Yksittäisistä pelaajista neuvomme kiinnittämään katseen syöttömaestro Öziliin. Onnistuuko keskikenttämies jatkamaan liukuhihnalta maalipaikkoja järjestelevänä avainpelaajana, minä hänet Arsenalin paidassa päättynellä kaudella nähtiin?
Loppusanat
Emme usko Saksan sortuvan viime MM-kisoissa nähdyn Espanjan kaltaiseen mestaruuskrapulaan, vaan jatkavan omalla totutun kovalla tasollaan. Jatkopelit ovat selviö ja ennen välieriä putoaminen olisi takaisku jalkapallon suurmaalle. Euroopanmestaruuskaan ei ole kaukaa haettu, mikäli palaset loksahtelevat paikoillen, kuten Saksalla osalta on usein tapana.
Puola – edessään kaikkien aikojen mahdollisuus
Pienoisessa nousukiidossa oleva Puola on virittänyt itsensä loistavaan tuloskuntoon EM-kisojen alla. Saksan vanavedessä karsintalohkosta lunastettu kisapaikka ja siihen päälle erittäin lupaavat oteet harjoitusmaaotteluissa tietävät hyvää puolalaisten jalkapallofanien puolesta. Valmistelevissa otteluissa on kaatunut muun muassa kisamaat Tshekki ja Islanti. Myös Huuhkajat jäivät Puolan jyrän alle samassa rytäkässä, peräti 5–0-lukemin. Nyt, jos koskaan, on Puolan mahdollisuus päästä historiansa ensimmäisen kerran EM-kisojen jatkopeleihin.
Joukkue
Maalivahdit: Artur Boruc, Lukasz Fabianski, Wojciech Szczesny
Puolustajat: Thiago Cionek, Kaml Gilik, Michal Pazdan, Artur Jedrzejczyk, Lucas Piszczek, Bartosz Salamon, Jakub Wawrzyniak
Keskikenttäpelaajat: Jakub Blaszczkyowski, Kamil Grosicki, Tomasz Jodlowiec, Bartosz Kaputska, Grzegorz Krychowiak, Karol Linetty,
Hyökkääjät: Robert Lewandowski, Arkadiusz Milik, Mariusz Stepinski
Avainpelaajat
Puolalla on tasaisen hyvä maalivahtikolmikko, josta eniten vastuuta on saanut Swanseaa seurajoukkueena edustava Lukasz Fabianski. Puolan valmentajana vuoden 2013 lopusta saakka toiminut Adam Navalka aloittanee kisat Fabianskilla, mutta tarpeen vaatiessa voi kaivaa penkiltä pätevän tuuraajan hänen tilalleen.
Puolustajia Navalka on haalinut joukkueeseensa Puolan pääsarjan lisäksi kolmin kappalein Italiasta ja kaikkeen nimekkäimmän pelaajan Lukasz Piszczekin saksalaisesta Borussia Dortmundista. 30-vuotias Piszczek on sekä Dortmundin että maajoukkueensa pitkän linjan vakikalustoa ja etenkin Puolan paidassa hänet voidaan laskea avainpelaajaksi.
Keskikentältä löytyy pitkälti Puolan kotoisen sarjan nimipelaajia, mutta vastapainoksi esimerkiksi Sevillan paidassa ihastuttanut, puolustavan keskikenttämiehen roolia hoitava Grzegorz Krychowiak. Espanjassa puolalaisen pelit ovat menneet hyvin ja nämä kisat voivatkin olla 26-vuotiaalle totaalisen läpimurron paikka. Krychowiak kuuluu ehdottomasti joukkueensa avainpelaajiin ja hänen onnistumisensa keskikentän kamppailuissa tulee olemaan erityisen merkityksellistä Puolan menestyshaaveiden kannalta.
Maan ylivoimaisesti suurin supertähti löytyy tietenkin hyökkäyksestä, Lewandowski on maailman parhaita maalintekijöitä ja mille tahansa puolustuslinjalle todellinen peloite. Bayern Münchenin kärkimies paukutti EM-kisojen karsintalohkon kymmenessä ottelussa peräti 13 täysosumaa, ja oli selvällä marginaalilla karsintojen maalikuningas. Myös seurajoukkueessa Lewandowski oli päättyneellä kaudella pitelemätön, tehden Bundesligassa 30 ja Mestarien liigassa yhdeksän maalia. Lewandowski on yksi tämän hetken kuumimpia pelaajia jalkapallokartalla ja tämä tiedetään Puolassa hyvin, hänen johdollaan joko menestytään tai epäonnistutaan.
Puolan kisamenestyksen esteenä eivät seiso loukkaantumiset ja valmentaja Navalka onkin saanut valita joukkueensa täysin ehjistä vaihtoehdoista.
Kiinnitä katseesi
Puolan pelitapa herättää mielenkiintoa, nähdäänkö joukkue puolustuvoittoisemmassa 4–2–3–1-formaatissa vai peluuttaako Navalka joukkuettaan perinteisessä 4–4–2-muodossa, jossa avauskokoonpanoon mahtuu Lewandowskin vierelle vaarallinen Ajaxin Arkadiusz Milik. 22-vuotias hyökkääjälupaus pelasi hienon kauden Hollannin pääsarjassa tehden 21 maalia ja EM-karsinnoissakin maaleja syntyi kuusi. Puolalla on mahdollisuus aloittaa ottelut suoraan kahdella vaarallisella maalintekijällä tai vaihtoehtoisesti lähteä turvallisemmin liikkeelle ja ottaa tarvittaessa tulivoimaa vaihtojen kautta sisään.
Yksittäisistä pelaajista suurin huomio kohdistuu tottakai Lewandowskiin, mutta myös Krychowiakin otteet kannattaa laittaa seurantaan. Usein jalkapallo-ottelu ratkaistaan keskikentällä ja tässä Sevillan miehellä on suuri vastuu maajoukkueensa kannalta.
Loppusanat
Odotukset maassa ovat isot ja Puolan tulisi ehdottomasti nyt selviytyä alkulohkostaan kunnialla jatkoon. Jatkopeleissä menestymistä helpottaisi sijoittuminen vähintään lohkon toiseksi, koska lohkokolmosille on luvassa pelkästään armottomia arpoja heti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Hyvillä otteilla Puolalta voisi odottaa selviytymistä aina kahdeksan parhaan joukkoon, siitä eteenpäin tarvitaan jo yllätyksiä.
Ukraina – löytyykö ratkaisijoita?
Ukraina jäi karsintalohkossaan kolmanneksi Espanjan ja Slovakian taakse, mutta kukisti jatkokarsinnassa Slovenian ja selvitti tiensä kisoihin. Maa on ollut arvokisoissa kahdesti aikasemmin, 2006 MM-kisoissa joukkue selvisi ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle asti ja 2012 EM-kisoihin se pääsi isäntämaana mukaan, mutta tie nousi pystyyn alkulohkossa. Puolan tavoin, myös Ukraina hakee siis ensimmäistä jatkopaikkaansa EM-kisojen osalta. Kisamaita harjoitusotteluissaan selättänyt Ukraina haastaa Puolan lohkon kakkospaikasta.
Joukkue
Maalivahdit: Denys Boyko, Andriy Pyatov, Mykyta Shevchenko
Puolustajat: Bohdan Butko, Artem Fedetskiy, Yevhen Khacheridi, Olexandr Kucher, Yaroslav Rakitskiy, Vyacheslav Shevchuk
Keskikenttäpelaajat: Denys Garmash, Oleksandr Karavayev, Yevhen Konoplyanka, Viktor Kovalenko, Ruslan Rotan, Serhiy Rybalka, Taras Stepanenko, Serhiy Sydorchuk, Anatoliy Tymoshchuk, Olexandr Zinchenko
Hyökkääjät: Pylyp Budkivskiy, Yevhen Seleznyov, Andriy Yarmolenko, Roman Zozulya
Avainpelaajat
Ukrainan joukkue koostuu hyvin pitkälti oman maan pääsarjan pelaajista, mikä ei ole erityisen huono juttu, jos katsoo Shakhtar Donetskin tai Kiovan Dynamon viime vuosien menestystä Euroopassa. Oman sarjan pelaajien ohella joukkueesta löytyy kolme Venäjän pääsarjasta tuttua nimeä, Turkin liigaa edustavan Beskitasin maalivahti Denys Boyko, kazakstanilaisessa Kairtaissa pelaava maan elävä legenda Anatoliy Tymoshchuk ja vielä joukkueen ykkösnimi Yevhen Konoplyanka, joka edustaa Sevillaa. 23 kisakoneeseen nimetyn pelaajan joukosta löytyy siis vain kuusi Ukrainan pääsarjan ulkopuolelta tulevaa pelaajaa.
Maalivahdeista valmentaja Mykhaylo Fomenko on luottanut Shakhtar Donetskin veräjänvartija Andriy Pyatoviin, joka tulee mitä suuremmalla varmuudella avaamaan kisat ykkösvahtina. Besiktasin Boyko toimii varalla ja kolmosveskarin virkaa hoitaa kolmikon nuorin lenkki Mykyta Shevchenko, joka jo pelkästään sukunimensä perusteella on paikkansa kisakoneessa ansainnut.
Ihanteellinen puolustuslinja tulee rakentumaan todennäköisesti täysin Ukrainan liigan pelaajien varaan, joista Shakhtarin toppari Yaroslav Rakitskiy lienee kaikkein tärkein lenkki. Niin ikää Shakhtarissa pelaava, jo kunniakkaaseen 37 vuoden ikään ehtinyt Vyacheslav Shevchuk kuulunee yhä valmentaja Fomenkon avauskokoonpanoon. Turnauksessa ei varmasti monia 70-luvulla syntyneitä pelaajia suuressa roolissa nähdä.
Ukrainan keskikentän keskustasta ei löydy varsinaisia tähtinimiä, mutta laitarooleissa tilanne on päinvastainen. Seurajoukkueessaan Sevillassa tärkeään rooliin noussut Konoplyanka on jokaiselle vastustajalle peloite vasemmalla laidallaan. Oikealla kaistalla pelaava Andriy Yarmolenko oli neljällä osumallaan Ukrainan paras maalintekijä karsinnoissa. Kiovan Dynamon tähti nousi myös jatkokarsinnassa suureen rooliin, iskien molemmissa osaotteluissa yhden kihauksen Slovenian verkkoon. Yarmolenko pelaa edelleen kotimaansa sarjassa, vaikka häntä on huhuiltu pitkään suurempiin eurooppalaisiin seuroihin. EM-kisat ovatkin taas suuri näyteikkuna 26-vuotiaalle laitapelaajalle.
Laadukkaan kärkimiehen puute on Ukrainan suurin murhe, etenkin, kun jostain syystä karsinnoissa kolmesti maalannut Artem Kravets jätettiin pois kisajoukkueesta. Hyökkäyksen kärkenä kisossa nähdään joko kahden karsintamaalin mies Yevhen Seleznyov tai viimeistelevissä harjoitusotteluissa vastuuta saanut Roman Zozulya.
Kiinnitä katseesi
Ukrainassa ehdottomasti mielenkiintoisinta on nähdä laitatandemi Konoplyanka-Yarmolenko vauhdissa. Selkeän maaliruiskun puuttuessa on maan tähtikaksikon kannettava pelinteon ohella myös suuri vastuu maalinteosta. Joukkueen hyökkäyspeli on usein ollut näyttävää ja ennen kaikkea ennkkoluulotonta, vaikka vastassa olisi isokin jalkapallomaa. Puola ja etenkin Saksa asettavat Ukrainalle ison haasteen, mutta kenties rohkea hyökkäyspeli tuottaa hedelmää.
Valmentaja Fomenko on pitänyt tietyt pelipaikat melko sementoituneina pelaajavalintojensa osalta, mutta keskikentän keskustassa on nähty useita eri variaatioita. Nähtäväksi jää valikoituuko tosipaikan edessä keskikentän pohjalle Kiovan Dynamon kaksikko Rybalka–Sydorchuk vai mahtuuko Shakhtarin Taras Stepanenko tai kokenut Dnipron Ruslan Rotan joukkueen avaukseen.
Loppusanat
Ukrainalla on omat vahvuudet ja heikkoutensa. Kovassa lohkossa ykkössijan kärkkyminen jäänee haaveeksi, mutta toisena tai etenkin kolmantena jatkoonpääsyä voi pitää täysin realistisena. Voittamalla Pohjois-Irlannin voi hyvinkin olla jo jatkossa, etenkin jos onnistuu pitämään maalieron järkevänä. Parhaita lohkokolmosia etsiessä jokainen tehty ja päästetty maali voivat nousta arvoon arvaamattomaan ja siksi jokaisessa ottelussa tulee olla hereillä koko 90 minuutin ajan. Ukrainan kohtaloksi tulee koitumaan todennäköisesti viimeistään ensimmäinen pudotuspelikierros.
Pohjois-Irlanti – liian kovassa paikassa
EM-kisoissa ensimmäistä kertaa esiintyvä Pohjois-Irlanti voitti sensaatiomaisesti oman karsintalohkonsa, jättäen taaksensa Romanian, Unkarin, Suomen, Kreikan ja Färsaaret. Lohkovoiton arvoa nostaa Pohjois-Irlannin lähteminen lohkoon viidennestä arvontakorista, jolloin he käytännössä olivat Färsaarten jälkeen porukan toiseksi suurin altavastaaja. Lokakuussa 2015 joukkue varmisti lohkovoittonsa Helsingin Olympiastadionilla tasapeliin päättyneessä ottelussa Huuhkajia vastaan. Ottelussa oli Pohjois-Irlannin historiallisen lohkovoiton lisäksi myös muuta historianlehtien havinaa, sillä se jäi viimeiseksi otteluksi vanhalla Olympiastadionilla, ennen sen pitkäkestoista remonttia. EM-kisojen alkulohkoon Pohjois-Irlanti lähtee totutulla tavalla altavastaajana.
Joukkue
Maalivahdit: Roy Carroll, Alan Mannus, Michael McGovern
Puolustajat: Chris Baird, Jonny Evans, Craig Cathcart, Lee Hodson, Aaron Hughes, Gareth McAuley, Luke McCullough, Paddy McNair, Connor McLaughlin
Keskikenttäpelaajat: Stuart Dallas, Steven Davis, Corey Evans, Shane Ferguson, Josh Magennis, Oliver Norwood, Jamie Ward
Hyökkääjät: Kyle Lafferty, Will Grigg, Niall McGinn, Conor Washington
Avainpelaajat
Maalivahtiosasto on yksi Pohjois-Irlannin akilleen kantapäistä. Aikanaan Manchester Unitedia ja West Hamia edustanut 38-vuotias Roy Carroll on parhaat päivänsä nähnyt ja siitä kielii myös viime kaudella Englannin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla pelatut ottelut. Karsintaotteluissa Carrollin syrjäyttänyt Michael McGovern edusti viime kaudella Skotlannin pääsarjan alemman puoliskon Hamiltonia.
Puolustuslinjasta löytyy joukkueen vahvin osa-alue, kun sinne on tyrkyllä useampikin Englannin Valioliigassa isoja minuutteja tahkova pelaaja. West Bromwichista tutut Gareth McAuley ja Jonny Evans sekä Watfordin Craig Catchart luovat tukevan pohjan joukkueen takalinjoille. Englannin divarista löytyvän Fulhamin kokenut Chirs Baird lienee myös yksi avainpelaaja valmentaja Michael O’Neillin paletissa, joskin pelipaikka voi puolustuksen sijaan löytyä keskikentältä. Manchester Unitedin juniori Paddy McNair on jäänyt seurajoukkueessaan pahasti ilman vastuuta, mutta maajoukkueessa hänelle on löytynyt siitä huolimatta käyttöä.
Pohjois-Irlannin ehdottomasti tärkeimpiin pelaajiin lukeutuva West Bromwichin työmyyrä Chris Brunt jättää valtavan loven joukkueeseensa, ollessaan polvivaivaisena sivussa kisoista. Keskikentän materiaali on kauttaaltaan hyvinkin keskinkertaista ja sieltä on helppo nostaa avainpelaajaksi Valioliigasta ensi kaudeksi Eurooppa-liigaan yltäneen Southamptonin Simon Davis.
Joukkueen kärjestä löytyy äärimmäisen mielenkiintoinen nimi Kyle Lafferty, jonka ura seurajoukkueiden osalta on mennyt pidemmän aikaa jo mollivoittoisesti. Lafferty on Valioliigasta pudonneen Norwichin omistuksessa, mutta siellä ei vastuuta ollut tarjolla ja loppukausi meni lainalla sarjaporrasta alempana Birminghamissa. Lainareissultakaan ei lopulta jäänyt taskuun kuin yksi maali ja lopulta putoaminen vaihtopenkin puolelle. Maajoukkueessa Lafferty on puolestaan loistanut ja karsinnoissa syntyikin peräti seitsemän täysosumaa, vain neljä pelaajaa kaikki karsintalohkot huomioiden pystyivät parempaan.
Kiinnitä katseesi
Pohjois-Irlanti tulee lähtemään lohkoonsa selkeänä altavastaajana ja valitsee käyttöönsä varmastikin hyvin puolustusvoittoisen taktiikan. Rutinoituneiden Valioliiga-pelaajien ohittaminen ei tule olemaan yhdellekään lohkon joukkueista lastenleikkiä ja edes Saksa ei välttämättä kykene murskaamaan joukkuetta selvin numeroin.
Keskikentän tason rajallisuus tulee varmasti näkymään hyökkäyspelin olemattomuutena ja maalipaikat tulevat käymään jokaisessa ottelussa vähiin. Pitkänhuiskea ihmemies Lafferty on se, johon maassa uskotaan, mutta ilman maalipaikkoja ei voi maaleja tehdä. Jokainen erikoistilanne on joukkueelle mahdollisuus ja niihin tullaan varmasti panostamaan kerta toisensa jälkeen.
Kehoitamme kiinnittämään katseet P-Irlannnin tiiviiseen puolustustyöskentelyyn ja jokaiseen mahdollisuuteen mikä Laffertylle siunaantuu, tiedä vaikka tuhkimotarina saisi jatkoa.
Loppusanat
Mitä todennäköisimmin Pohjois-Irlannin on tyytyminen lohkon viimeiseen sijaan. Yritys tulee varmasti olemaan kova ja mitään joukkue ei anna kenellekään ilmaiseksi, mutta yksinkertaisesti materiaali ei vain ole EM-kisojen edellyttämällä tasolla. Joukkue selvinnee kisaurakasta sikäli kuivin jaloin, ettei se anna kenenkään pitää maalijuhlia kustannuksellaan, joskin vastaavasti sen oma maalisarake tulee kolmen ottelun jälkeen näyttämään jotain nollan ja kahden väliltä.
Mikä on suosikkijoukkueesi kisoissa? Vastaamalla kysymykseen saat 10 euron riskittömän vedon Betssonille. Pääset mukaan tästä.
Kansikuva: Getty