Fantasiavalioliiga: 38 kierrosta – 38 matkaa Englantiin

fantasy-faneilleKaikkien aikojen kovin Valioliiga Fantasy -kimppa on täällä! Liity Faneille.comin liigaan, jossa jaetaan joka kierroksen parhaalle matka seuraamaan otteluita paikanpäälle Englantiin. Valioliiga alkaa 16.8.2014 eli kaikilla on vielä hyvin aikaa luoda oma unelmajoukkueensa. Faneille.comin tavoitteena on luoda Suomen suurin Fantasialiiga.

Matkapaketteihin sisältyy kaikki tarvittava, eli lennot, matsiliput ja majoitus. Matsit valitaan kauden edetessä, ja pyrimme myös tarjoamaan liigan osallistuville mahdollisuuden vaikuttaa matkakohteeseen. Palkinnon lunastamiseksi sinulla on vain oltava luotuna tili Betssonille ja sen jälkeen saavutettava pelikierroksen kärkipaikka.

Tehtävänäsi on luoda Valioliigaan oma £100.0 unelmajoukkue, joka sisältää 2 maalivahtia sekä 13 kenttäpelaajaa. Jokainen pelaaja kerää pisteitä esityksiensä mukaan.fantasia

Ohjeet

  1. Käy luomassa oma tili Fantasy Premier Leagueen
  2. Luo oma joukkue palvelussa
  3. Liity Faneille.comin privaattiliigaan koodilla 601684-169922
  4. Pelaa muita paremmin ja voita paikkasi historiankirjoissa

Mikäli haluat voittaa muutakin kuin kunniaa ja sinulla ei vielä ole pelitiliä Betssonille, luo se tästä ja tee talletus ennen sarjan alkua. Jos sinulla on pelitili Betssonille jo luotuna tai kun sen olet luonut ja olet varma, että olet tehnyt talletuksen 1.1.2014 jälkeen, olet oikeutettu kaikkiin huikeisiin palkintoihin.

Lisätietoa kaikesta sekä säännöt ja ehdot löydät Faneille.comin Fantasiavalioliiga-sivulta.