Serie A -ennakko: Koventuneessa keskikastissa käydään tiukkaa vääntöä viimeisistä europaikoista

Ruutu LogoUusi Serie A -kausi pyörähtää käyntiin 18.8. Näe Cristiano Ronaldo ja kumppanit Ruutu+ -palvelussa.

Kauan odotettu Serie A-kausi polkaistaan käyntiin tulevana lauantaina, kun Perparim Hetemajn tähdittämä Chievo Verona isännöi kesän siirtoikkunassa koko maailmaa shokeeranutta Juventusta. Italian pääsarjakaudesta on helppo ennustaa parasta vuosiin, sillä useampi seura on vahvistunut kesän siirtomarkkinoilla ja odotettavissa on entistä tasaisempaa taistoa hyvistä sijoituksista. Faneille.com tarjoaa perinteisesti kattavan ennakon alkavasta kaudesta ja seuraavana vuorossa on etukäteen sarjan ylempään keskikastiin povatut joukkueet. Viimeisistä eurosijoista tullaan käymään kiivasta kamppailua useamman seuran välillä.

10) Torino

Kaudella 2016-17 Torino ylsi Serie A:ssa yhdeksänneksi ja kaupungin kakkosjoukkueen odotukset ennen viime kautta olivat kovat, jäihän sensaatiohyökkääjä Andrea Belotti joukkueeseen isosta kysynnästä huolimatta. Torino vahvistui kovasti siirtoikkunassa ja joukkuetta povattiin mukaan jopa eurokamppailuun. Lopulta Torinon kausi oli varsin sekava, eikä joukkue oikein missään vaiheessa yltänyt aivan potentiaalinsa edellyttämälle tasolle. Päävalmentaja Sinisa Mihajlovic sai potkut kesken kauden ja uudeksi pääkäskyttäjäksi valittiin Napolissa loistavaa työtä aikanaan tehnyt Walter Mazzarri. Mazzarrin alaisuudessa Toro nousi sarjataulukossa ja jätti lopulta maalieron turvin Sampdorian taakseen uusien edelliskauden sijoituksensa.

Torinon siirtokesä eteni melko rauhallisissa merkeissä. Loistavat MM-kisat pelannut M´Baye Niang siirtyi Milanosta vakituisella sopimuksella ja kokenut Armando Izzo on hyvä täsmähankinta vahvistamaan puolustusosastoa. 10 miljoonan euron siirtosummalla Monacosta siirtynyt Norsunluurannikon maajoukkuemies Soualiho Meite on mielenkiintoinen pelaaja, joka hakee nyt lopullista läpimurtoaan. Torino ei joutunut luopumaan kesällä avainpelaajistaan, sillä ainoastaan vasemman laitapuolustajan Antonio Barrecan myyminen oli iso menetys torinolaisseuralle. Loukkantumisista kärsinyt kapteeninnauhaa kädessään pitävä Andrea Belotti toivoo petraavansa viime kaudesta, sillä kymmenen tehtyä maalia oli odotuksiin nähden iso pettymys.

Ota seurantaan: Daniele Baselli

Atalantan maineikkaan junioriakatemian läpikäynyt Daniele Baselli pelasi mainion kauden, joka palkittiin myös kutsulla Italian maajoukkueeseen. Elegantti pelintekijä on Torinon pelin sielu, jonka kautta koko joukkueen hyökkäyspeli pyörii. Basellia on huhuiltu jo pitkään astetta kovempiin ympyröihin, mutta 26-vuotias keskikenttäpelaaja näyttäisi jatkavan Torinon riveissä. Jo yli 100 ottelua Torinon paidassa pelannut Baselli ei ole pelkkä pelinrakentaja, sillä Atalantan kasvatti on viime vuosina onnistunut monipuolistamaan peliään rutkasti ja nykyään hän on myös oiva puolustaja.

Arvio

Torino on tehnyt hyvää pitkäjänteistä työtä viime vuosina ja seura tuntuu vakiinnuttaneen asemansa Serie A:n keskikastiin. Sarjan taso on tasaisessa nousussa ja tällä kaudella Torinossa tuskin haaveillaan europeleistä. Sarjan keskikasti on kuitenkin tasainen ja kaiken mennessä nappiin torinolaiset kamppailevat sijoista 7-10. Joukkueen laatu ei aivan riitä haastamaan sarjan suuria, mutta sarjapaikka säilyy varmasti ilman suurempia ongelmia.

9) Sampdoria

Sampdoria on tehnyt viime vuosina seurana täyskäännöksen. Vielä muutama vuosi sitten Sampdorian touhussa ei ulkopuolisen silmään näyttänyt olevan minkäänlaista punaista lankaa, mutta vuonna 2018 Genovan ykkösseura on oiva esimerkki hyvin johdetusta seurasta. Seurapomo Massimo Ferrerosta voidaan olla montaa mieltä, mutta leffamogulin johtamisaikana Sampdoria on ottanut isoja askeleita eteenpäin seurana.

Mitä Sampdoriassa sitten on tehty oikein? Päävalmentaja Marco Giampaolon aikana Doria on keskittynyt nuorten nousevien pelaajien hankkimiseen. Sampdoria haluaa kehittää näitä pelaajia ja myydä heitä eteenpäin isoilla voitolla. Taktiikka on toiminut, sillä seura on netonnut viime vuosina valtavia siirtosummia useista avainpelaajistaan. Lucas Torreira (Arsenal), Milan Skiniar (Inter), Patrick Schick (AS Roma), Luis Muriel (Sevilla) ja Joaquin Correa (Lazio) ovat vain muutamia esimerkkejä hurjilla summilla Sampdoriasta muualle siirtyneistä pelaajista.

Avainpelaajista luopuminen ei ole näkynyt pelikentällä, sillä Sampdoria tuntuu vakiinnuttaneen tasonsa turvalliseen keskikastiin. Viime kaudella seura kamppaili pitkään jopa eurosijoista, mutta lopulta joukkueen laatu ei aivan riittänyt haastamaan kovimpia kilpakummpaneita ja Doria jäi sarjataulukossa kymmenenneksi. Kausi oli kuitenkin onnistunut, sillä jälleen kerran useampi nuori pelaaja valloitti itselleen entistä isommat roolit edustusjoukkueen kokoonpanosta.

Jatkuvien onnistuneiden hankintojen myötä Sampdoria on nykyisellään melko vakaavarainen seura, joka pystyy tekemään myös rahakkaita hankintoja. Kesällä Doria menetti Lucas Torreiran Arsenaliin ja myös erinomaisten MM-kisojen jälkeen Milaniin siirtynyttä Ivan Striniciä voidaan pitää isona menetyksenä. Kesän päähankinta oli Udinesessa sarjan eliittipelaajien joukkoon noussut Tsekin maajoukkuemies Jakub Jankto, jonka perässä oli huhujen mukaan mm. Arsenal. Mielenkiintoinen nimi on Leedsistä Torreiran paikkaajaksi siirtynyt parikymppinen Englannin junnumaajoukkuepelaaja Ronaldo Vieira, josta seura pulitti brittilehdistön mukaan reilun kymmenen miljoonan euron siirtosumman. Suomalaisittain mielenkiintoinen pelaaja on Genkistä kahdeksalla miljoonalla eurolla siirtynyt Omar Colley, joka pelasi muutama vuosi sitten kaksi kautta KuPS:n riveissä.

Ota seurantaan: Dennis Praet

24-vuotias Anderlechtin kasvatti Dennis Praet nousi 18-vuotiaana kasvattajaseuransa avauskokoonpanoon. Lupaavaa keskikenttäpelaajaa huhuiltiin vuosien ajan eri eurooppalaisiin seuroihin, mutta lopulta siirto kotimaan ulkopuolelle tapahtui vasta vuonna 2016, jolloin uudeksi osoitteeksi valikoitui Sampdoria. Belgian nuorisomaajoukkueet läpikäyneen pelinrakentajan avauskausi ulkomailla oli vaikea, mutta viime kaudella Praet nosti tasoaan ja nousi sarjan parhaiden keskikenttäpelaajien joukkoon. Kesällä Praetin perässä oli monia seuroja, mutta yksikään seura ei ollut valmis maksamaan Sampdorian pyytämää kovaa siirtosummaa. Ensi kesänä tilanne saattaa olla eri, jos Praet pystyy jatkamaan viime kauden tasollaan. Tavoitteena on breikata myös Belgian maajoukkueessa, jossa mies on toistaiseksi pelannut yhden ottelun.

Arvio

Sampdoria jatkoi kesällä omalla tutulla linjallaan myyden pari tähtipelaajaa muualle isolla siirtosummalla ja hankkimalla korvaajiksi tukun nuoria lupaavia pelimiehiä. Kasassa on mielenkiintoinen sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Sampdoria kamppailee tällä kaudella samoista sijoituksista kuin vuosi sitten. Koventuneessa sarjassa Sampdorian pelaajamateriaali ei aivan riitä kamppailuun eurosijoista, mutta pelkoa putoamiskamppailuun joutumisesta ei ole.

Massimo Ferrero lienee maailman persoonallisin seurapomo. (Getty)

8) Fiorentina

Viime kaudella jalkapallo menetti merkityksensä Firenzessä. Fiorentinan kaudesta on mahdoton puhua ilman kapteeni Davide Astorin traagisen kuoleman mainitsemista. Maaliskuun alussa Fiorentinan joukkue matkasi Udineen valmistautumaan Udinesea vastaan pelattavaan liigakamppailuun. Ottelua edeltävänä päivänä joukkue vietti normaalisti aikaa yhdessä ennen poistumista omiin huoneisiinsa. Seuraavan päivän aamuna joukkue tajusi, että kaikki ei ole kunnossa. Normaalisti ensimmäisenä yhteisiin tapaamisiin saapuva Astori ei tullut sovittuna aikana aamupalalle ja hänet löydettiin huoneestaan menehtyneenä. Uransa huipulla ollut toppari sai yön aikana sydänkohtauksen ja aamulla mitään ei enää ollut tehtävissä.

Fiorentina järjesti kauniita kunnianosoituksia rakastetulle kapteenilleen. Fiorentina jäädytti Astorin pelinumero 13. ikuisiksi ajoiksi ja myös seuran harjoituskenttä nimettiin entisen kapteenin mukaan. Elämä kuitenkin jatkui kaiken surun keskellä ja Fiorentina tuntui saaaneen traagisista tapahtumista jonkun sortin herätyksen. Viola voitti peräti kuusi peräkkäistä ottelua nousten hetkessä mukaan kamppailemaan eurosijoista. Lopulta nousuvire ei aivan kestänyt loppuun asti ja lopulta Fiorentina sijoittui sarjassa kahdeksanneksi. Kausi oli pienoinen pettymys, sillä Viola tähtäsi europaikoille, jotka jäivät muutaman pisteen päähään.

Fiorentina on iso seura, mutta viime vuosina Viola on operoinut siirtomarkkinoilla varsin rauhallisesti. Seuran kannattajat eivät ole olleet tähän kovin tyytyväisiä ja erityisesti viime kesänä Firenzessä nähtiin useita protesteja seurapomojen päätöksiä vastaan. Erityisesti kannattajia hiersi seuralegendan ja todellisen bandieran Borja Valeron kohtelu, sillä espanjalaiselle ei tarjottu uutta jatkosopimusta ja kannattajien jumaloima keskikenttäpelaaja siirtyi vastentahtoisesti Interin riveihin.

Kesällä Fiorentina on vahvistanut rivejään muutamalla mielenkiintoisella pelimiehellä. Eniten keskustelua herätti Ranskan nuorisomaajoukkueveskari Alban Lafontin siirto Tolousesta kymmenen miljoonan euron siirtosummalla. Lafont on erittäin lupaava maalivahti, mutta Fiorentinalla on jo riveissään Italian U-18 maajoukkueen ykkösmaalivahti Simone Ghidotti, jolle moni toivoi ensi kaudeksi vastuuta edustusjoukkueessa. Lafont ei ollut ainoa nuori pelaaja, jonka Fiorentina kesällä hankki. Yksi potentiaalinen läpimurtopelaaja on 24-vuotias pelinrakentaja Christian Norgaard, joka siirtyi Firenzeen Bröndbystä. Romasta lainasopimuksella siirtyneellä Gersonilla on paljon potentiaalia, mutta superlupauksen kehitys on hieman pysähtynyt viime vuosien vähäisen peliajan vuoksi. Erittäin mielenkiintoinen peluri on myös Juventuksesta lainasopimuksella siirtynyt kroatialainen Marko Pjaca, jonka viime vuodet ovat menneet pilalle loukkaantumisten vuoksi. Laituri on kuitenkin varsin potentiaalinen pelaaja, sillä Juventus maksoi vain pari vuotta sitten Kroatian maajoukkuemiehestä liki 25 miljoonan euron siirtosumman.

Ota seurantaan: Alban Lafont

19-vuotias Alban Lafont on todellinen ihmelapsi. Hän debytoi Ranskan pääsarjassa jo vuonna 2015 ja samalla nuorukaisesta tuli kaikkien aikojen nuorin Ligue 1:ssä pelannut maalivahti. Lafont on nuoresta iästään huolimatta pelannut jo liki 100 liigaottelua Toulousen riveissä ja kesällä edessä oli maisemanvaihto astetta kovempaan sarjaan. Fiorentina on loistava kehitysympäristö, sillä Lafont on ensi kaudella selkeä ykkösmaalivahti. Samalla nuoren maalivahdin hankinta oli oivaa bisnestä, sillä kaiken mennessä nappiin Lafont on muutaman vuoden päästä oivaa kauppatavaraa ja Fiorentina tulee käärimään maalivahdistaan mukavat voitot.

Arvio

Fiorentina tuntuu hieman jämähtäneen paikoilleen. Joukkue on riittävän laadukas selvitäkseen vuodesta toiseen turvalliseen keskikastiin, mutta maltillisten panostusten myötä laatu ei aivan riitä haastamaan Italian suurseuroja kamppailussa viimeisistä eurosijoista. Alkavallakin kaudella Viola löytänee itsensä ”no man´s landilta”. Viime kauden sijoituksen uusiminen on realismia, mutta europaikka vaatisi pientä venymistä.

7) Atalanta

Atalanta on ollut Serie A:n viime vuosien positiivisin yllättäjä. Perinteinen seura ei ole niittänyt menestystä 1990-luvun jälkeen ja se vietti useita kausia jopa Italian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Kaikki kuitenkin muuttui kaudelle 2016-2017, kun seuran päävalmentajaksi nimitettiin Genoassa loistavaa työtä tehnyt Gian Piero Gasperini. Heti Gasperinin ensimmäisellä kaudella räjähti, kun Atalanta keräsi peräti 72 pistettä ja sijoittui Serie A:ssa komeasti neljänneksi. Taakse jäivät Milanon suurseurat, joten Atalanta oli pitkästä aikaa Lombardian maakunnan ykkösseura.

Neljännen sijan myötä Atalanta esiintyi viime kaudella 26 vuoden tauon jälkeen europeleissä. Europelien tuoma ottelurasitus on perinteisesti ollut kuoleman suudelma Atalantan kaltaisille pienille seuroille ja moni povasi viime kaudesta erittäin vaikeaa. Atalanta kuitenkin jatkoi siitä mihin se vuosi sitten jäi. Serie A:ssa pistemäärä väheni 12:lla, mutta seitsemäs sija oli nappionnistuminen ja sen myötä seura esiintyy europeleissä myös tänä vuonna. Atalantan euroseikkailu alkoikin vahvasti, sillä se pudotti toisella karsintakierroksella FK Sarajevon yhteismaalein 10 – 2 ja myös israelilainen Hapoel Haifa osoittautui pelkäksi suupalaksi.

Atalantan toiminnan kivijalkana toimii seuran maailmankuulu pelaaja-akatemia. Bergamossa laskeskeltiin, ettei seura voi hankkia valmiita suurpelaajia, joten jo vuosien ajan pääasialliset panostukset ovat kohdistuneet akatemiatoiminnan kehitykseen. Panostukset ovat tuottaneet tulosta, sillä akatemia on tuottanut useita suurpelaajia Atalantan ja muiden seurojen käyttöön. Christian Vieri, Filippo Inzaghi, Roberto Donadoni, Riccardo Montolivo ja Giacomo Bonaventura ovat vain yksittäisiä esimerkkejä Atalantan akatemiasta uralleen ponnistaneista pelaajista. Nuorisojoukkueihin laitetut rahat ovat olleet hyvä sijoitus, sillä Atalanta nettoaa vuodesta toiseen isoja siirtosummia tähtipelaajien myynneillään. Parin viime vuoden aikana Bergamon ylpeys on tienannut yli 100 miljoonaa euroa Andrea Contin, Franck Kessien, Roberto Gagliardinin ja Mattia Caldaran myynneillä.

Kesällä Atalanta menetti vain loistavan kauden pelanneeen Bryan Cristanten, joka matkasi Romaan Radja Nainggolanin korvaajaksi. Joukkue näyttääkin paperilla vahvistuneen, sillä Atalanta onnistui tekemään muutaman oivan hankinnan kesällä. Viime kaudella 11 liigamaalia Sampdorian paidassa paukuttanut Duvan Zapata siirtyi lainasopimuksella vahvistamaan viime vuonna hieman takunnutta hyökkäysosastoa. Lainalla sisään tuli myös toissakaudella mainiosti Milanissa pelannut keskikenttäpelaaja Mario Pasalic, joka on erinomainen korvaaja pois lähteneellä Cristantelle. Mielenkiintoinen nimi on myös Interistä liki kymmenellä miljoonalla siirtynyt nuori toppari Davide Betella, joka edusti maataan Suomessa pelatuissa nuorten EM-kisoissa.

Ota seurantaan: Musa Barrow

19-vuotias gambialainen Musa Barrow murtautui viime kaudella Atalantan pelaavaan kokoonpanoon. Nuorukainen osui loppukauden aikana kolmesti liigaotteluissa ja väläytteli valtavaa potentiaaliaan. Barrow iski hattutempun Eurooppa-liigan karsinnoissa FK Sarajevoa vastaan ja hype nuoren miehen ympärillä on jatkuvassa kasvussa. Uskaliaimmat ovat ennustaneet jopa yli 15 liigamaalin kautta, mutta tärkeintä kehityksen kannalta olisi saada isoja minuutteja viikosta toiseen kovia vastustajia vastaan. Juoksuvoimainen ja taitava Barrow pystyy pelaamaan monessa eri roolissa ja harjoituskauden perusteella hänen ja Atalantan suurimman tähden Alejandro Gomezin kemiat synkkaavat hienosti yhteen.

Arvio

Atalantan piti flopata jo viime kaudella, mutta seura yllätti toistamiseen kaikki pelaamalla hienon kauden. Viime kaudeksi joukkue menetti useita avainpelaajiaan, mutta nyt tilanne on viime vuotta parempi, sillä kasassa on entistä laajempi ja laadukkaampi pelaajamateriaali. Gian Piero Gasperini on yksi koko sarjan parhaista valmentajista ja hänen aikakaudellaan Atalanta on ottanut isoja kehitysaskelia. Ensi kaudella Atalanta kiusaa taas isompiaan, erityisesti kotikentällään loistavien kannattajiensa edessä. Eurosijat ovat taas realismia, joskin Milanon suurseurojen haastaminen ei enää taida onnistua.

Simone Inzaghi on noussut lyhyessä ajassa Serie A:n parhaiden valmentajien joukkoon. (Marco Rosi/Getty Images)

6) Lazio

Lazion viime kausi päättyi pettymyksen karvaisiin kyyneliin. Erinomaisen kauden pelannut Rooman kakkosjoukkue kohtasi kauden viimeisessä ottelussa Interin. Panokset olivat hurjat, sillä ottelun voittaja sijoittuisi sarjassa neljänneksi ja selviytyisi samalla seuraavan kauden Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Kaikki näytti sujuvan Lazion kannalta hienosti, sillä joukkue johti ottelua pitkään. Toisen puoliajan musta pariminuuttinen kuitenkin kostautui karulla tavalla, sillä Mauro Icardin ja Matias Vecinon maaleilla Inter tuli rinnalle ja lopulta ohi. Lazion loistokausi sai kitkerän palkinnon, sillä se jäi taas kerran ulos Mestarien liigasta.

Jo pelaajana Laziota kymmenen vuoden ajan edustanut Simone Inzaghi on tehnyt hienoa työtä Rooman taivaansinisten valmentajana kahden edelliskauden aikana. Inzaghi päätyi aikoinaan puolivahingossa Lazion päävalmentajaksi, sillä hän korvasi ennen kauden 2016-2017 alkua Marcelo Bielsan, joka päätti erota vain muutama päivä sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Sekavasti johdettu Lazio ei ollut haluttu työympäristö, joten Lazion seurapomo Claudio Lotito päätyi nimittämään edelliskauden lopun Laziota valmentaneen Inzaghin seuran vakituiseksi päävalmentajaksi.

Nimitys on osoittautumassa loistavaksi, sillä Inzaghin aikana Laziosta on tullut stabiili ja erinomaisesti valmennettu seura. Sen ongelmana on suhteellisen pienet resurssit, sillä Lazio ei pysty kilpailemaan palkoissa Italian suurseuroille. Viime vuosina Lazio onkin joutunut aina kauden jälkeen luopumaan tärkeistä avainmiehistään. Lazio on kuitenkin tehnyt hyvää työtä siirtomarkkinoilla, sillä seura on aina löytänyt mitattäyttävät korvaajat menetetyille pelaajilla. Osittain kunnia kuuluu myös Inzaghille, joka leipoi esimerkiksi täysin unohdetusta Luis Albertosta koko Serie A:n viime kauden parhaan keskikenttäpelaajan. Inzaghi tuntuukin osaavan ulosmitata pelaajiensa täyden potentiaalin ja viime vuosina nähty kolmen miehen alakertaan pohjautuva pelitapa tuntuu sopivan loistavasti Lazion pelaajamateriaalille.

Lazion kesää ovat dominoineet huhut tähtipelaaja Sergej Milinkovic-Savicin kohtalosta. Serbi pelasi vaisut MM-kisat, mikä tuntuu vaikuttaneen keskikenttämiehen kysyntään. Näillä näkymin mikään seura ei ole valmis maksamaan Lazion pyytämä hintaa, joten Milinkovic-Savic jatkanee Roomassa ainakin yhden kauden verran. Kesällä Lazio teki ison tilin Felipe Andersonin myynnillä eikä loukkaantumisista kärsinyt brassi edes ollut hurjan iso pelillinen menetys. Sitäkin pahemmalta tuntuu ykköstoppari Stefan de Vrijn ilmaissiirto Interiin, joskin hänen korvaajakseen hankittu Francesco Acerbi on erinomainen pelimies. Kesällä Lazio onkin vahvistunut, erityisesti keskiakselilta. Ilmaissiirrolla siirtynyt Milan Badelj on loistava hankinta ja myös Salzburgista siirtyneeseen Kosovon maajoukkuemieheen Valon Berishaan kohdistuu kovat odotukset. Sevillasta siirtynyt Joaquin Correa on mainio korvaaja Andersonille, erityisesti pienehköllä 15 miljoonan euron siirtosummalla.

Ota seurantaan: Alessandro Murgia

Laziolla on yksi Italian parhaimmista junioriakatemioista, mutta viime vuosina seura ei ole onnistunut nostamaan omia kasvattejaan edustusjoukkueen avainpelaajiksi. Muutama vuosi sitten odotukset kohdistuivat Danilo Cataldiin, jonka ura on lähtenyt rajuun alamäkeen. Italian junnumaajoukkueiden vakiokasvo Alessandro Murgia on jo parin vuoden ajan ollut lähellä lopullista läpimurtoaan, mutta vielä toistaiseksi vastuu on jäänyt melko vähäiseksi. Viime kaudella parikymppinen keskikenttäpelaaja pelasi 16 liigaottelussa ja tällä kaudella nuorukaisen vastuun olisi tarkoitus kasvaa. Kilpailu Lazion keskikentällä on entistä kovempaa, joten helpolla peliaikaa ei ole tiedossa. Kilpailuasetelma kuitenkin kehittää Murgian kaltaisia nuoria pelaajia, jotka joutuvat nyt antamaan parastaan jokaisissa harjoituksissa.

Arvio

Vielä muutama vuosi sitten Lazio olisi ollut nykyisellä joukkueellaan ehdoton ennakkosuosikki sijoittumaan neljän joukkoon, mutta Serie A:n tason noustessa roomalaisseuraa uhkaa jälleen sijoitus Mestarien liiga-sijojen ulkopuolella. Lazio on erinomaisesti valmennettu laadukas joukkue, joka kyllä pystyy haastamaan Italian kovimmatkin seurat yksittäisissä otteluissa. Joukkueen leveys ei kuitenkaan aivan kestä vertailua top-5 joukkueisiin, joten kuudes sija lienee realismia alkavalla kaudella.

Serie A -ennakoiden ensimmäistä osaa (sijat 11-20) pääset lukemaan tästä.

Kansikuva: Paolo Bruno/Getty Images