Leicesterin uutta valmentajaa syytetään tekopyhäksi

Viaplay LogoValioliigan kaikki kauden ottelut Viaplayssa ja Viasatilla

Brendan Rodgers seurasi eilen katsomosta Leicesterin otteita joukkueen kaataessa Brightonin 2-1. Rodgers palkattiin Leicesterin päävalmentajaksi muhkealla 5,5 miljoonan punnan vuosisopimuksella. Seuraavassa kohtaamisessa mies luotsaa Leicesteriä kentän laidalta.

Rodgersin sopimuksen levittyä mediaan, on esiin noussut erityisesti Mousa Dembelen kommentti, jossa mies moittii Rodgersia ja sanoo tämän lähteneen Celticistä vain rahan vuoksi. Ranskan Lique 1 -sarjassa pelaavalla Dembelellä on yhteistä historiaa Rodgersin kanssa Celticin ajoilta, jolloin Dembele pelasi seurassa 55 ottelua ja viimeisteli niissä 26 maalia.

Tehokas hyökkääjä sai aiemmin tarjouksen Ranskasta ja jätti Celticin, jolloin Rodgers sanoi Dembelen siirtyvän Lyonin riveihin vain rahan vuoksi. Dembele vaikuttaa hieman katkeralta kommenttiensa perusteella, kun hänen entinen pomonsa sai niin rahakkaan sopimuksen.

Demble totesi Celticin faneille ”olkaa varovaisia, ketä kutsutte johtajaksenne”, viitaten Rodgersiin juuri Lyon-siirtonsa jälkeen. Myöhemmin Dembele jatkoi ”mitä minä sanoin”, kun Rodgersin Leicester-siirto sai sinetin.

Lähteet: Daily Mail, Twitter

Kansikuva: Getty Images