Jokerit, Zagreb, Riika ja sinä!

Miltä tuntuisi matkustaa Helsingin Jokereiden kanssa, nauttia huippulätkästä Zagrebissa ja Riikassa ja seurata joukkueen vieraskiertuetta ennennäkemättömän läheltä? Nyt se on mahdollista. Yhteistyökumppanimme NordicBet tarjoaa kanssamme yhdelle henkilölle unohtumattoman kokemuksen marraskuun 21. -24. välisenä aikana. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä matkustamaan joukkueen kanssa, elämään ja kokemaan Jokereiden vieraskiertue-elämää yhden viikonlopun ajaksi!

Minkälaista ihmistä etsimme?

Koska tämä on sen verran ainutlaatuinen tilaisuus, haluamme kööriimme mukaan henkilön, joka osaa arvostaa ja vaalia tätä kokemusta. Tehtäväsi on vakuuttaa arvovaltainen raati siitä, että juuri sinä olet oikea ihminen tälle reissulle.

Mitä pitää tehdä?

Tehtäväsi on kertoa meille, mitä jääkiekko sinulle merkitsee, mitä Jokerit sinulle merkitsee ja miksi sinut pitäisi valita reissulle mukaan.

Miten sen teen?

Emme aseta kaavoihin kangistunutta Fanitarinaa, vaikka se ensimmäiseksi mieleemme juolahtikin. Sen sijaan muoto ja keinot ovat vapaita. Voit käyttää kuvaa, videota, tekstiä, taivasta, lentokoneita, radiota, televisiota IHAN MITÄ VAIN mediaa hyökysesi, kunhan viestisi tavoittaa ja vakuuttaa meidät. 

Missä sen teen? 

Forum on vapaa. Voit ostaa vaikka 500 eurolla bensaa lähiasemaltasi, maalata Jokereiden sotamaalauksen kasvoillesi ja soittaa radioon, mikä tempauksen taustalla on. Tai voit perustaa oman Twitter-tilin, Instagram-tilin ja promota siellä itseäsi ja asiaasi.

Eli: Missä ikinä kuvitteletkin parhaiten vakuuttavasi meidät siitä, että olet oikea tyyppi. Suositeltavaa kuitenkin, että tägäät aikaansaannoksesi myös Faneille.comin Twitteriin (@faneille) ja Faneille.comin facebook-sivustolle (Faneille.com), näin löydämme sinut parhaiten.

Mitä palkintopaketti sisältää?

• Charter-lennot omalla koneella Jokereiden kanssa Helsinki-Zagreb, Zagreb-Riika, Riika-Helsinki.
• Lähtö perjantaina 21.11., paluu maanantaina 24.11. myöhään illalla
• Hotellimajoituksen ottelupaikkakunnilla Zagrebissa ja Riikassa
• Ottelulipun Medvescak Zagreb-Jokerit (la 22.11) ja Dinamo Riika-Jokerit (ma 24.11.) -otteluihin

Huom! Reissulle ei tarvitse viisumia!

Hässäköintiaika päättyy sunnuntaina 2.11. klo 23.59 ja voittaja ilmoitetaan facebook-sivuillamme ja Twitterissä perjantaina 7.11. klo 15.00

Säännöt ja ehdot:

1. Haetaan yhtä henkilöä, joka lähtee matkustamaan Jokereiden mukana 21.11. -24.11. vieraspelireissulle Zagrebiin ja Riikaan.
2. Osallistujan on oltava vähintään 18-vuotias
3. Osallistujalla on oltava voimassa oleva passi ja muut tarvittavat matkustusasiakirjat ja hänen on kyettävä matkustamaan 21.11. -24.11. välisenä aikana.
4. Matkustusaika 21.11. -24.11. Tarkemmat kellonajat selviävät lähiviikkojen aikana.
5. Osallistuja suostuu siihen, että Faneille.com voi julkaista osallistujan tuottamaa, kilpailuun käytettyä osallistumismateriaalia omilla kanavillaan, ja reissussa otettuja kuvia, joissa osallistuja mahdollisesti esiintyy, voidaan käyttää Faneille.comin markkinointitarkoituksissa.
6. Emme vastaa matkustusaikana tapahtuneista omaisuus- tai henkilövahingoista. Osallistujalla on hyvä olla voimassa oleva matkavakuutus.
7. Faneille.com valitsee osallistuneiden joukosta voittajan sen perusteella, kuka meidät on onnistunut parhaiten vakuuttamaan.
8. Voittaja ilmoitetaan perjantaina 7.11. klo 15.00, ja häneen ollaan yhteydessä aiemmin saman päivän aikana.
9. Voittaja lunastaa itselleen Palkintopaketin (sis. charter-lennot, hotellimajoituksen, otteluliput 22.11. Zagreb-Jokerit ja 24.11. Riika-Jokerit -otteluihin)
10. On vain yksi kuningas.
11. Osallistumisaika päättyy sunnuntaina 2.11. klo 23.59.
12. Pidätämme oikeuden muutoksiin.