Viikonloppu! La Ligan, Bundesliigan ja Serie A:n isoimmat matsit ilmaiseksi

Se on peeeeerjantai ja viikonloppu on alkamaisillaan! Sehän tietää sitä, että tarjolla on jälleen iso kasa urheilua. Poimimme tähän viikonlopun isoimmat matsit, jotka näet ilmaiseksi Unibetin asiakkaana Unibet TV:sta.

Matsien katsomiseen Unibet TV:sta tarvitset pelitilin Unibetille ja pelitilille saldoksi muun kuin pyöreän nollan. Mikäli sinulta vielä pelitili uupuu, avaa pelitili tästä.

Tuhti kattaus jalkapalloa ja NBA-koripalloa

Viikonloppu noudattelee tuttua kaavaa. Perjantaina potkaistaan streamit liikkeelle jalkapallon voimin, tarjolla on niin La Ligaa, Ligue 1- kuin Bundesliiga-futistakin. Lauantaina livestreameissa on tarjolla mm. Ligue 1:n kärkitaisto Monaco-Nice ja Bundesliigan huippumatsi Dortmund – RB Leipzig.

Sunnuntaina Viasat tarjoaa Super Bowlin ilmaiseksi, ja Unibet TV:lta saadaan lähtötahdit. La Ligan huippukamppailu Sevilla – Villarreal käynnistää päivän klo 13, Italiassa Juventus ja Inter selvittelevät välejään illalla ja parkettien baletin ystäville NBA tarjoaa kolme huippukamppailua klo 19:sta eteenpäin, lähes Super Bowlin alkuun asti!

Muista myös Unibetin Super Bowl -tarjous: Uutena asiakkaana saat vuoden isoimpaan matsiin 30 € ilmaisvedon – avaa tili, tee talletus ja veto on automaattisesti käytettävissäsi sunnuntaina, etkä tarvitse mitää koodia sen lunastamiseen.

Hyödynnä Unibetin uuden asiakkaan tarjoukset

Perjantain parhaat matsit

klo 21.30 Hamburger SV – Leverkusen, Bundesliiga
klo 21.45 Metz – Marseille, Ligue 1

Lauantai

klo 16.00 Bayern München – Schalke, Bundesliiga
klo 17.15 FC Barcelona – Athletic Bilbao, La Liga
klo 18.00 Monaco – Nice, Ligue 1
klo 19.30 Dortmund – RB Leipzig, Bundesliiga

Sunnuntai

klo 13.00 Sevilla – Villarreal, La Liga
klo 19.00 Brooklyn Nets – Toronto Raptors, NBA-koripallo
klo 21.00 Boston Celtics – LA Clippers, NBA-koripallo
klo 21.45 Juventus – Inter, Serie A
klo 22.00 Oklahoma City Thunder – Portland Trail Blazers, NBA-koripallo

Kaikki nämä ottelut ja paljon muuta nähtävillä Unibet TV:ssa!

Kuva: AOP